Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes | RetailDetail

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Op zaterdag 14 november worden de kassahosts en -hostessen van de Hypermarkten Carrefour in de bloemetjes gezet. Om hen te danken voor "het belangrijke, veelzijdige werk dat ze elke dag opnieuw met hart en ziel verrichten", aldus Carrefour België.

650.000 klanten per dag

Elke dag zien de kassamedewerkers van Carrefour België 650.000 klanten langs hun kassa's passeren. Dat is meer dan driekwart van alle gezinnen. Het kassapersoneel van de 45 Hypermarkten Carrefour alleen al bedient elke dag meer dan 100.000 consumenten.

 

"De kassahosts en -hostessen zijn zowat de enige fysieke contactpunten voor de klant wanneer die boodschappen doet. Ze zijn dan ook de grootste ambassadeurs van het bedrijf", klinkt het. Reden genoeg om hen morgen, in het kader van het 'We care 4 you'-programma, eens in de bloemetjes te zetten.

 

Ook de klanten worden bij de actie betrokken. Bij hun aankomst krijgen ze een foldertje met stickers. Op elke sticker staat een complimentje. Aan de kassa kunnen ze het complimentje van hun keuze op de paal naast de kassahosts en -hostessen kleven. Begin volgend jaar krijgen alle kassamedewerkers van Hypermarkten Carrefour ook nog een volledig nieuw uniform.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.