Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Op zaterdag 14 november worden de kassahosts en -hostessen van de Hypermarkten Carrefour in de bloemetjes gezet. Om hen te danken voor "het belangrijke, veelzijdige werk dat ze elke dag opnieuw met hart en ziel verrichten", aldus Carrefour België.

650.000 klanten per dag

Elke dag zien de kassamedewerkers van Carrefour België 650.000 klanten langs hun kassa's passeren. Dat is meer dan driekwart van alle gezinnen. Het kassapersoneel van de 45 Hypermarkten Carrefour alleen al bedient elke dag meer dan 100.000 consumenten.

 

"De kassahosts en -hostessen zijn zowat de enige fysieke contactpunten voor de klant wanneer die boodschappen doet. Ze zijn dan ook de grootste ambassadeurs van het bedrijf", klinkt het. Reden genoeg om hen morgen, in het kader van het 'We care 4 you'-programma, eens in de bloemetjes te zetten.

 

Ook de klanten worden bij de actie betrokken. Bij hun aankomst krijgen ze een foldertje met stickers. Op elke sticker staat een complimentje. Aan de kassa kunnen ze het complimentje van hun keuze op de paal naast de kassahosts en -hostessen kleven. Begin volgend jaar krijgen alle kassamedewerkers van Hypermarkten Carrefour ook nog een volledig nieuw uniform.

Tags: