Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes | RetailDetail

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Op zaterdag 14 november worden de kassahosts en -hostessen van de Hypermarkten Carrefour in de bloemetjes gezet. Om hen te danken voor "het belangrijke, veelzijdige werk dat ze elke dag opnieuw met hart en ziel verrichten", aldus Carrefour België.

650.000 klanten per dag

Elke dag zien de kassamedewerkers van Carrefour België 650.000 klanten langs hun kassa's passeren. Dat is meer dan driekwart van alle gezinnen. Het kassapersoneel van de 45 Hypermarkten Carrefour alleen al bedient elke dag meer dan 100.000 consumenten.

 

"De kassahosts en -hostessen zijn zowat de enige fysieke contactpunten voor de klant wanneer die boodschappen doet. Ze zijn dan ook de grootste ambassadeurs van het bedrijf", klinkt het. Reden genoeg om hen morgen, in het kader van het 'We care 4 you'-programma, eens in de bloemetjes te zetten.

 

Ook de klanten worden bij de actie betrokken. Bij hun aankomst krijgen ze een foldertje met stickers. Op elke sticker staat een complimentje. Aan de kassa kunnen ze het complimentje van hun keuze op de paal naast de kassahosts en -hostessen kleven. Begin volgend jaar krijgen alle kassamedewerkers van Hypermarkten Carrefour ook nog een volledig nieuw uniform.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Omzetten – maar ook prijzen – stijgen weer voor fysieke winkels

25/05/2018

Er ligt weer groei in het verschiet voor de winkels: GfK voorspelt dat de fysieke winkels in Europa 2,1 procent meer omzet zullen draaien in 2018. Het afgelopen jaar groeide hun omzet al met 1,8 procent.

Ex-Delhaizebaas Denis Knoops hoofdaandeelhouder 1PopUpStore

24/05/2018

Er is nog leven na Delhaize. Denis Knoops, die vorig jaar als CEO de baan moest ruimen bij Delhaize België, is hoofdaandeelhouder geworden van 1PopUpStore, het bedrijf achter Chronostock, de specialist in het openen van tijdelijke winkels.

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.