Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes | RetailDetail

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Carrefour zet kassamedewerkers hypermarkten in de bloemetjes

Op zaterdag 14 november worden de kassahosts en -hostessen van de Hypermarkten Carrefour in de bloemetjes gezet. Om hen te danken voor "het belangrijke, veelzijdige werk dat ze elke dag opnieuw met hart en ziel verrichten", aldus Carrefour België.

650.000 klanten per dag

Elke dag zien de kassamedewerkers van Carrefour België 650.000 klanten langs hun kassa's passeren. Dat is meer dan driekwart van alle gezinnen. Het kassapersoneel van de 45 Hypermarkten Carrefour alleen al bedient elke dag meer dan 100.000 consumenten.

 

"De kassahosts en -hostessen zijn zowat de enige fysieke contactpunten voor de klant wanneer die boodschappen doet. Ze zijn dan ook de grootste ambassadeurs van het bedrijf", klinkt het. Reden genoeg om hen morgen, in het kader van het 'We care 4 you'-programma, eens in de bloemetjes te zetten.

 

Ook de klanten worden bij de actie betrokken. Bij hun aankomst krijgen ze een foldertje met stickers. Op elke sticker staat een complimentje. Aan de kassa kunnen ze het complimentje van hun keuze op de paal naast de kassahosts en -hostessen kleven. Begin volgend jaar krijgen alle kassamedewerkers van Hypermarkten Carrefour ook nog een volledig nieuw uniform.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse tonen in verschillende winkels van het failliete Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Back to top