Colruyt stopt met Colruyt Mobile | RetailDetail

Colruyt stopt met Colruyt Mobile

Colruyt stopt met Colruyt Mobile

Discounter Colruyt gaat in juli zijn service voor mobiele telefonie stopzetten. Klanten van Colruyt Mobile zullen daarna automatisch overgeschakeld worden naar Mobistar.

Laagste prijs niet te garanderen

Colruyt richtte Colruyt Mobile in 2011 op en garandeerde toen ook op de mobiele markt de laagste prijs en een sterke dienstverlening. Omdat Colruyt het moeilijk heeft om de laagste prijs steeds te garanderen, vanwege een steeds veranderd telecomlandschap en allerhande promoties, heeft het nu besloten om de dienst stop te zetten.

 

Alle klanten van Colruyt Mobile zullen per brief of per sms op de hoogte gebracht worden van de veranderingen. Tot 1 juli kunnen ze nog terecht op de klantendienst van Colruyt Mobile, vanaf 2 juli zullen ze automatisch overschakelen op Mobistar, dat nu al als partner voor Colruyt Mobile dient.

 

Colruyt is niet de enige supermarktketen met een eigen mobiele service. Zo hebben onder andere ook Aldi, Lidl en Carrefour hun eigen mobiele diensten, die in de winkels aan de man worden gebracht. Ook Delhaize had met Mobile-plus zo'n dienst, maar besloot die in februari van vorig jaar al stop te zetten. Ook daar diende Mobistar als partner.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ex-Delhaizebaas Denis Knoops hoofdaandeelhouder 1PopUpStore

24/05/2018

Er is nog leven na Delhaize. Denis Knoops, die vorig jaar als CEO de baan moest ruimen bij Delhaize België, is hoofdaandeelhouder geworden van 1PopUpStore, het bedrijf achter Chronostock, de specialist in het openen van tijdelijke winkels.

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.