Colruyt stopt met Colruyt Mobile

Colruyt stopt met Colruyt Mobile

Discounter Colruyt gaat in juli zijn service voor mobiele telefonie stopzetten. Klanten van Colruyt Mobile zullen daarna automatisch overgeschakeld worden naar Mobistar.

Laagste prijs niet te garanderen

Colruyt richtte Colruyt Mobile in 2011 op en garandeerde toen ook op de mobiele markt de laagste prijs en een sterke dienstverlening. Omdat Colruyt het moeilijk heeft om de laagste prijs steeds te garanderen, vanwege een steeds veranderd telecomlandschap en allerhande promoties, heeft het nu besloten om de dienst stop te zetten.

 

Alle klanten van Colruyt Mobile zullen per brief of per sms op de hoogte gebracht worden van de veranderingen. Tot 1 juli kunnen ze nog terecht op de klantendienst van Colruyt Mobile, vanaf 2 juli zullen ze automatisch overschakelen op Mobistar, dat nu al als partner voor Colruyt Mobile dient.

 

Colruyt is niet de enige supermarktketen met een eigen mobiele service. Zo hebben onder andere ook Aldi, Lidl en Carrefour hun eigen mobiele diensten, die in de winkels aan de man worden gebracht. Ook Delhaize had met Mobile-plus zo'n dienst, maar besloot die in februari van vorig jaar al stop te zetten. Ook daar diende Mobistar als partner.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon denkt aan fysieke winkels in Duitsland

18/12/2017

De topman van de Duitse tak van Amazon heeft in een interview gezegd dat fysieke winkels van de online retailer in Duitsland slechts "een kwestie van tijd" zijn. Volgens hem is dat noodzakelijk, omdat de klant dat wil.

Beate Uhse vraagt faillissement aan

15/12/2017

Het Duitse eroticabedrijf Beate Uhse heeft het faillissement aangevraagd. Het bedrijf had al langer problemen om in een digitale wereld de omzet op peil te houden. De winkels blijven open. 

Deze retailers pakken uit met knappe kerstcommercials

15/12/2017

Heel wat internationale retailers pakken in de aanloop naar de eindejaarsfeesten uit met ambitieuze kerstcommercials. RetailDetail selecteerde twaalf opmerkelijke reclamespots. Laat u ook een traantje van ontroering?

Unizo wil geen verbod op plastic zakjes

15/12/2017

In tegenstelling tot Vlaams minister van Leefmilieu, Joke Schauvliege, is Unizo een verbod op plastic zakjes in de retail niet genegen. De organisatie pleit voor een systeem waarbij de klant moet betalen voor elk zakje.

Gent lanceert visienota voor handelsvestigingsbeleid

14/12/2017

Gent is naar eigen zeggen de eerste centrumstad (die in navolging van het decreet Integraal Handelsvestigingsbeleid van het Vlaams Parlement) een eigen visienota heeft opgesteld voor de toekomst van handelsvestigingen in de stad.

Alweer 10% meer online uitgaven in ons land

14/12/2017

Alle Belgen samen spendeerden de voorbije drie kwartalen liefst 7,35 miljard euro online, 10% meer dan in dezelfde periode van vorig jaar. De voorspelde kaap van tien miljard euro bestedingen is volgens GfK dan ook nog steeds haalbaar.

Back to top