Colruyt stopt met Colruyt Mobile

Colruyt stopt met Colruyt Mobile

Discounter Colruyt gaat in juli zijn service voor mobiele telefonie stopzetten. Klanten van Colruyt Mobile zullen daarna automatisch overgeschakeld worden naar Mobistar.

Laagste prijs niet te garanderen

Colruyt richtte Colruyt Mobile in 2011 op en garandeerde toen ook op de mobiele markt de laagste prijs en een sterke dienstverlening. Omdat Colruyt het moeilijk heeft om de laagste prijs steeds te garanderen, vanwege een steeds veranderd telecomlandschap en allerhande promoties, heeft het nu besloten om de dienst stop te zetten.

 

Alle klanten van Colruyt Mobile zullen per brief of per sms op de hoogte gebracht worden van de veranderingen. Tot 1 juli kunnen ze nog terecht op de klantendienst van Colruyt Mobile, vanaf 2 juli zullen ze automatisch overschakelen op Mobistar, dat nu al als partner voor Colruyt Mobile dient.

 

Colruyt is niet de enige supermarktketen met een eigen mobiele service. Zo hebben onder andere ook Aldi, Lidl en Carrefour hun eigen mobiele diensten, die in de winkels aan de man worden gebracht. Ook Delhaize had met Mobile-plus zo'n dienst, maar besloot die in februari van vorig jaar al stop te zetten. Ook daar diende Mobistar als partner.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zooplus groeit met vijfde in derde kwartaal

20/10/2017

In het derde kwartaal van 2017 is de omzet van huisdierenwebshop Zooplus met 22% gegroeid naar 277 miljoen euro. Daarmee zet het bedrijf de groei van de eerste kwartalen verder.

"Kringwinkels hebben nood aan meer werknemers"

20/10/2017

Morgen is het de Dag van de Kringwinkel en die wordt door De Kringwinkels aangegrepen om er op te wijzen dat er dringend extra werknemers moeten worden aangenomen, om zo de OVAM-doelen te halen.

Regering past akkoord nachtwerk e-commerce aan

20/10/2017

De regering gaat de regeling die het eerder sloot rond nachtwerk in e-commerce aanpassen. Daardoor wordt nachtwerk vanaf 20u al mogelijk van zodra er een akkoord is met slechts één vakbond.

Action opent duizendste winkel

20/10/2017

Morgen is een belangrijke dag voor discounter Action: dan opent de keten in Gorinchem zijn duizendste vestiging. Het neemt daarvoor zijn intrek in een pand waar voorheen Charles Vögele en Aldi te vinden waren.

Eerste winkels The Mint openen deuren

18/10/2017

De eerste winkels in The Mint, het vernieuwde Muntcentrum in Brussel, hebben de deuren geopend. Iam en Nyx kregen de primeur, morgen en overmorgen zullen nog een aantal merken hun voorbeeld volgen.

RetailDetail Magazine #5 staat online

18/10/2017

Op de cover van de oktobereditie van RetailDetail Magazine prijkt de nieuwe CEO van e5 mode, Alexander Talpe. Verder in dit nummer: een uitgebreid dossier over winkelvastgoed en stadsmobiliteit.

Back to top