Coolblue start met verkoop en installatie van zonnepanelen

Coolblue start met verkoop en installatie van zonnepanelen
Coolblue

In enkele Nederlandse steden start Coolblue vandaag met de levering en installatie van zonnepanelen. Later dit jaar zal de dienst in heel Nederland beschikbaar zijn, over Belgische plannen is niets bekend.

 

Eerst grote steden

Vandaag start Coolblue in de regio’s Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Tilburg met de levering en plaatsing van zonnepanelen. In mei van dit jaar kondigde het bedrijf al aan op zoek te gaan naar duizend installateurs voor de panelen. Het is de bedoeling dat klanten uit heel Nederland nog dit jaar van de dienst gebruik zullen kunnen maken.

 

"Ontwerp, advies én installatie door échte Coolblue’ers met een glimlach. We geven onze klanten persoonlijk advies, ontwerpen samen het zonnedak en komen het vervolgens zelf installeren. We gaan pas weg als alles werkt en ook na installatie staan we voor ze klaar. Zo gaan we nóg meer klanten blij maken", aldus CEO Pieter Zwart.

 

Het is niet bekend of Coolblue plannen heeft om ook in België zonnepanelen te gaan verkopen. Doe-het-zelfketen Brico besliste nog maar pas om zich ook op die markt te storten. Daar kunnen klanten niet alleen zonnepanelen kopen, maar ook huren.