Decathlon zoekt personeel voor vestiging in Aarlen

Decathlon zoekt personeel voor vestiging in Aarlen

Eind dit jaar opent de Franse sportketen Decathlon zijn eerste vestiging in de provincie Luxemburg, maar vandaag al begint de zoektocht naar de vijftig personeelsleden die de winkel in Aarlen moeten bemannen. De keten wil echter liefst duizend nieuwe banen scheppen.

Duizend nieuwe banen tegen 2020

De nieuwe werknemers van Decathlon zullen vanaf dag één een stevige opleiding krijgen, met behulp van coaches uit andere winkels. Dat zijn mensen met ervaring die de nieuwe werknemers bij Decathlon vanaf de eerste stappen zullen bijstaan. Zo zullen ze onder andere raad geven over de invulling van de nieuwe winkel. De nieuwe werknemers zullen ook een tijdje proef draaien in een andere winkel.

 

De eerste steen voor de vestiging in Aarlen, die 3500 m² groot zal worden, werd eind mei gelegd. Er werd toen al bijna 15 jaar gesproken over de komst van het nieuwe filiaal, dat op 18 december officieel de deuren moet openen.

 

Decathlon heeft momenteel 2.300 medewerkers in België. Daar zullen er dus vijftig bijkomen met de opening van de nieuwe vestiging, maar Decathlon heeft als doel om tegen het jaar 2020 zelfs duizend extra banen te creëren in België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dit zijn de populairste webshops in België

18/01/2018

Nieuwe cijfers brengen de favoriete webwinkels in kaart van de Belgische internetgebruikers in 2017. Amazon domineert, maar naast de grote internationale spelers zijn ook de tweedehandssites opvallend populair.  

LensGroup neemt twee Duitse webwinkels over

18/01/2018

Het Belgische LensGroup, moederbedrijf van online lenzenverkoper LensOnline, heeft twee Duitse webwinkels overgenomen. Het betreedt zo voor de eerste keer de Duitse markt, het vijfde Europese land voor de groep.

Wint jouw bedrijf de bpost Omnichannel Award 2018?

18/01/2018

Welke retailer volgt in 2018 Juttu op als winnaar van de bpost Omnichannel Award? Kandidaten kunnen zich nu aanmelden. De award wordt uitgereikt tijdens het Omnichannel Congress op 1 maart.

"Vijfde van alle aankopen wordt gedaan via digitale spraakassistenten”

17/01/2018

Kopen via spraakassistenten zoals Siri of Amazon Alexa wordt heel groot, meent Capgemini. Al 35% van de consumenten zou aan zogeheten ‘conversational commerce’ doen: kopen of bestellen via zo’n digitale spraakassistent.

Britse supermarktketen Iceland geeft plastic de zak

17/01/2018

De Britse diepvriesketen Iceland schrapt als eerste supermarktketen alle plasticverpakkingen van zijn huismerken. Tegen 2023 moeten alle 1400 huismerkproducten verpakt worden in een duurzamer alternatief voor plastic, zoals karton en papier.

Wibra weet weer wat winst is

17/01/2018

Budgetketen Wibra heeft in 2016 opnieuw winst weten te maken, nadat het de voorbije jaren vooral verliezen had moeten slikken. De omzet blijft wel in dalende lijn en voorlopig lijkt het er niet op dat die trend gaat keren.

Back to top