Delhaize Turnhout wordt AD Delhaize | RetailDetail

Delhaize Turnhout wordt AD Delhaize

Delhaize Turnhout wordt AD Delhaize

De Delhaize-supermarkt in Turnhout gaat vanaf 13 november verder als een vestiging van AD Delhaize. De winkel blijft nog open tot 7 november, waarna die een weekje zal sluiten om het interieur aan te passen.

Deel van sociaal akkoord

De verandering maakt deel uit van het sociaal akkoord dat eind februari werd goedgekeurd: daarin stond dat Delhaize negen supermarkten niet meer zelf zou uitbaten, maar een zoektocht zou opstarten om zelfstandige ondernemers te vinden die de winkels wilden overnemen. Voor de winkels in Schaarbeek en Berlaar werd al een overnemer gevonden, voor de andere zes wordt nog een oplossing gezocht.

 

De winkel in Turnhout zal in de toekomst uitgebaat worden door de familie Boeren-Verstraeten. Zij baten in de regio al twee supermarkten uit in Beerse en Vosselaar en een Proxy Delhaize in het centrum van Turnhout. "Met de nieuwe AD Turnhout erbij kunnen we nu alle Delhaize klanten in de Turnhoutse regio optimaal bedienen. Zo zullen al onze winkels alle dagen open zijn, en dus ook op zon en feestdagen. In al onze winkels en dus ook de AD van Turnhout zullen we werken met een vers charcuterie-aanbod en een verse slagerij", zeggen zij over de overname.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse tonen in verschillende winkels van het failliete Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Back to top