Dreambaby opent volgende maand twintigste winkel

Dreambaby opent volgende maand twintigste winkel

Op 1 oktober opent Dreambaby, de babyketen van de Colruyt Group, zijn twintigste vestiging. De eerste winkel van de keten opende 13 jaar geleden zijn deuren. Dreambaby wil uiteindelijk naar 35 vestigingen.

Vier nieuwe winkels tegen eind 2014

De twintigste vestiging van Dreambaby zal zijn deuren openen in Roeselare. De opening past in het kader van de strategische beslissing van de Colruyt Group om van Dreambaby een zelfstandige winkelketen te maken, apart van de huidige Dreamland-vestigingen. Zo zullen de meeste Dreambaby Shops of Dreambaby Corners in winkels van Dreamland op termijn uitgroeien tot volwaardige filialen.

 

Wel zullen de winkels waar mogelijk openen naast een vestiging van Dreamland. Tegen het einde van dit jaar moeten nog vier nieuwe winkels hun deuren openen.


De keuze voor op zichzelf staande Dreambaby-winkels is volgens Dirk Berteloot, directeur bij Dreambaby, een logische zet, aangezien die beter presteren dan de afdelingen bij Dreamland. Dat komt volgens hem vanwege het betere contact met de klant: "Het contact met winkelmedewerkers is belangrijk voor toekomstige ouders. Ze hebben advies op maat nodig. Daarom maken we de nodige tijd om antwoorden te geven op hun vragen en om ze te helpen met hun geboortelijst."

Tags: