Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare | RetailDetail

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Op 19 september opent een nieuwe vestiging van Eurotuin in het Rolariuspark in Roeselare. Het is de eerste vestiging van de tuinketen buiten Oost-Vlaanderen, na filialen in Deinze, Ophasselt en Merelbeke.

Grootste vestiging

Het tuincentrum van Eurotuin in Roeselare zal een oppervlakte hebben van 4.300 m² en is daarmee de grootste van alle vestigingen. Katy De Ketelaere is winkelverantwoordelijke, zij startte eerder ook al de vestigingen in Deinze en Ophasselt (Geraardsbergen) mee op.

 

"Onze nieuwe winkel in Roeselare was de logische nieuwe stap in onze uitbreidingsplannen", vertelt oprichter Rudi De Kerpel. "In West-Vlaanderen zien we nog veel opportuniteiten. We geloven dat West-Vlamingen op zoek gaan naar kwaliteit en beleving. Daar spelen we graag op in. Zodra ze bij ons binnenstappen, moeten ze zich thuis voelen."

 

Het eerste filiaal van Eurotuin werd door De Kerpel opgericht in 1995 in Merelbeke. Het verkoopt naast een breed groenassortiment en bloemen ook andere producten zoals speelgoed en knutselgerei.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


KaDeTe, ’s werelds eerste startup-supermarkt, opent in Berlijn

22/02/2018

In Berlijn opent volgende maand KaDeTe, ’s werelds eerste startupsupermarkt. De fysieke marktplaats geeft startende merken en bedrijven de kans om in contact te komen met zowel consumenten als inkopers.

"Geen grote verrassing" mocht Unilever voor Rotterdam kiezen

22/02/2018

Volgens de Financial Times maakt Rotterdam en niet Londen de meeste kans om het hoofdkantoor van het Brits-Nederlandse Unilever te krijgen. De zakenkrant baseert zich daarvoor op bronnen uit politieke middens.

Recordcijfers voor Henkel

22/02/2018

Het Duitse Henkel heeft er een sterk 2017 opzitten, met zowel op vlak van omzet als op vlak van winst absolute recordcijfers. Zo wist het bedrijf voor het eerst de grens van 20 miljard euro omzet te doorbreken.

Go Sport ontvouwt grootse internationale plannen

22/02/2018

De Franse sportretailer Go Sport, in ons land actief met twaalf winkels, koestert ambitieuze expansieplannen. Binnen Europa worden Spanje en Polen de speerpunten, daarbuiten zet de groep in op Marokko en India.

Walmart kan online groei niet aanhouden

21/02/2018

De Amerikaanse retailreus Walmart heeft in het laatste kwartaal van 2017 een teleurstellende online groei gekend. De online omzet steeg nog wel met een kwart, maar dat was een stuk minder dan verwacht.

Brugge bindt strijd aan met toeristenwinkeltjes

21/02/2018

Als het van het Brugse Open VLD Plus afhangt, komt er een verbod op nieuwe winkeltjes die mikken op toeristen in de binnenstad. Brugge zou zo een voorbeeld nemen aan Amsterdam.

Back to top