Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare | RetailDetail

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Op 19 september opent een nieuwe vestiging van Eurotuin in het Rolariuspark in Roeselare. Het is de eerste vestiging van de tuinketen buiten Oost-Vlaanderen, na filialen in Deinze, Ophasselt en Merelbeke.

Grootste vestiging

Het tuincentrum van Eurotuin in Roeselare zal een oppervlakte hebben van 4.300 m² en is daarmee de grootste van alle vestigingen. Katy De Ketelaere is winkelverantwoordelijke, zij startte eerder ook al de vestigingen in Deinze en Ophasselt (Geraardsbergen) mee op.

 

"Onze nieuwe winkel in Roeselare was de logische nieuwe stap in onze uitbreidingsplannen", vertelt oprichter Rudi De Kerpel. "In West-Vlaanderen zien we nog veel opportuniteiten. We geloven dat West-Vlamingen op zoek gaan naar kwaliteit en beleving. Daar spelen we graag op in. Zodra ze bij ons binnenstappen, moeten ze zich thuis voelen."

 

Het eerste filiaal van Eurotuin werd door De Kerpel opgericht in 1995 in Merelbeke. Het verkoopt naast een breed groenassortiment en bloemen ook andere producten zoals speelgoed en knutselgerei.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Tom&Co heeft 100 Franse locaties op het oog

21/06/2018

De Belgische dierenspeciaalzaak Tom&Co zet zijn opmars verder op de Franse markt. Zopas opende de 25ste winkel in Nantes, volgens een nieuw concept. Dit jaar zullen er nog zeven vestigingen volgen bij onze zuiderburen.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Speelgoedketen La Grande Récré geeft België op

20/06/2018

De Franse retailer La Grande Récré ondervindt zware financiële problemen en wil zich concentreren op de thuismarkt. De Belgische tak legt volgende maandag de boeken neer: 16 winkels sluiten, 95 jobs gaan verloren.

Naar efficiënte en gelukkige retailmedewerkers

19/06/2018

In België worden de kosten van arbeidsongeschiktheid door burn-out geschat op 7,96 miljard euro. Retailers ontsnappen er niet aan. Ondernemers Fabian Jeanmart en Hendrik Deroo van Clarity Upgrades zien heil in nieuwe managementmodellen.