Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Op 19 september opent een nieuwe vestiging van Eurotuin in het Rolariuspark in Roeselare. Het is de eerste vestiging van de tuinketen buiten Oost-Vlaanderen, na filialen in Deinze, Ophasselt en Merelbeke.

Grootste vestiging

Het tuincentrum van Eurotuin in Roeselare zal een oppervlakte hebben van 4.300 m² en is daarmee de grootste van alle vestigingen. Katy De Ketelaere is winkelverantwoordelijke, zij startte eerder ook al de vestigingen in Deinze en Ophasselt (Geraardsbergen) mee op.

 

"Onze nieuwe winkel in Roeselare was de logische nieuwe stap in onze uitbreidingsplannen", vertelt oprichter Rudi De Kerpel. "In West-Vlaanderen zien we nog veel opportuniteiten. We geloven dat West-Vlamingen op zoek gaan naar kwaliteit en beleving. Daar spelen we graag op in. Zodra ze bij ons binnenstappen, moeten ze zich thuis voelen."

 

Het eerste filiaal van Eurotuin werd door De Kerpel opgericht in 1995 in Merelbeke. Het verkoopt naast een breed groenassortiment en bloemen ook andere producten zoals speelgoed en knutselgerei.

Tags: