Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Op 19 september opent een nieuwe vestiging van Eurotuin in het Rolariuspark in Roeselare. Het is de eerste vestiging van de tuinketen buiten Oost-Vlaanderen, na filialen in Deinze, Ophasselt en Merelbeke.

Grootste vestiging

Het tuincentrum van Eurotuin in Roeselare zal een oppervlakte hebben van 4.300 m² en is daarmee de grootste van alle vestigingen. Katy De Ketelaere is winkelverantwoordelijke, zij startte eerder ook al de vestigingen in Deinze en Ophasselt (Geraardsbergen) mee op.

 

"Onze nieuwe winkel in Roeselare was de logische nieuwe stap in onze uitbreidingsplannen", vertelt oprichter Rudi De Kerpel. "In West-Vlaanderen zien we nog veel opportuniteiten. We geloven dat West-Vlamingen op zoek gaan naar kwaliteit en beleving. Daar spelen we graag op in. Zodra ze bij ons binnenstappen, moeten ze zich thuis voelen."

 

Het eerste filiaal van Eurotuin werd door De Kerpel opgericht in 1995 in Merelbeke. Het verkoopt naast een breed groenassortiment en bloemen ook andere producten zoals speelgoed en knutselgerei.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


De pioniersrol van merchandisingketen Shop For Geek

11/12/2017

Een mok van Game of Thrones, een paraplu van Harry Potter, een T-shirt van Assassin’s Creed? Die vind je bij Shop For Geek, de eerste Belgische winkelketen voor merchandisingartikelen. De franchiseformule opende al tien winkels en heeft ambitie. 

Stockpots heeft al meer dan 100 opslagplaatsen in de aanbieding

11/12/2017

Enkele maanden na de lancering hebben al meer dan 100 warenhuizen zich aangesloten bij Stockspots, het online platform waar bedrijven op een eenvoudige manier tijdelijk ruimte kunnen huren.

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

08/12/2017

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys

07/12/2017

Stefaan Vansteenkiste is de nieuwe topman bij speelgoedketen Intertoys. Die aanstelling gebeurt in het kader van de overname van Intertoys door Alteri eerder deze week. Vansteenkiste zal het bedrijf nu leiden tot er een permanente CEO is gevonden. 

Hema maakt eindelijk weer winst

07/12/2017

Hema weet weer wat winst is: nadat het de voorbije kwartalen het nettoverlies al had kunnen drukken, is de Nederlandse keten er in het derde kwartaal in geslaagd om voor het eerst sinds lang een nettowinst op te tekenen.

Winkeldiefstallen pieken na zonsondergang

07/12/2017

Tijdens de ‘donkere’ maanden november tot maart ligt het aantal winkeldiefstallen bij valavond gemiddeld 13% hoger dan in de maanden waarin het zomeruur nog geldt. Handelaars vragen dan ook meer politie in de winkelstraat en een snelle invoering van de ‘winkeldiefstalboete’ naar Nederlands voorbeeld.

Back to top