Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Eurotuin opent binnenkort deuren in Roeselare

Op 19 september opent een nieuwe vestiging van Eurotuin in het Rolariuspark in Roeselare. Het is de eerste vestiging van de tuinketen buiten Oost-Vlaanderen, na filialen in Deinze, Ophasselt en Merelbeke.

Grootste vestiging

Het tuincentrum van Eurotuin in Roeselare zal een oppervlakte hebben van 4.300 m² en is daarmee de grootste van alle vestigingen. Katy De Ketelaere is winkelverantwoordelijke, zij startte eerder ook al de vestigingen in Deinze en Ophasselt (Geraardsbergen) mee op.

 

"Onze nieuwe winkel in Roeselare was de logische nieuwe stap in onze uitbreidingsplannen", vertelt oprichter Rudi De Kerpel. "In West-Vlaanderen zien we nog veel opportuniteiten. We geloven dat West-Vlamingen op zoek gaan naar kwaliteit en beleving. Daar spelen we graag op in. Zodra ze bij ons binnenstappen, moeten ze zich thuis voelen."

 

Het eerste filiaal van Eurotuin werd door De Kerpel opgericht in 1995 in Merelbeke. Het verkoopt naast een breed groenassortiment en bloemen ook andere producten zoals speelgoed en knutselgerei.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zooplus groeit met vijfde in derde kwartaal

20/10/2017

In het derde kwartaal van 2017 is de omzet van huisdierenwebshop Zooplus met 22% gegroeid naar 277 miljoen euro. Daarmee zet het bedrijf de groei van de eerste kwartalen verder.

"Kringwinkels hebben nood aan meer werknemers"

20/10/2017

Morgen is het de Dag van de Kringwinkel en die wordt door De Kringwinkels aangegrepen om er op te wijzen dat er dringend extra werknemers moeten worden aangenomen, om zo de OVAM-doelen te halen.

Regering past akkoord nachtwerk e-commerce aan

20/10/2017

De regering gaat de regeling die het eerder sloot rond nachtwerk in e-commerce aanpassen. Daardoor wordt nachtwerk vanaf 20u al mogelijk van zodra er een akkoord is met slechts één vakbond.

Action opent duizendste winkel

20/10/2017

Morgen is een belangrijke dag voor discounter Action: dan opent de keten in Gorinchem zijn duizendste vestiging. Het neemt daarvoor zijn intrek in een pand waar voorheen Charles Vögele en Aldi te vinden waren.

Eerste winkels The Mint openen deuren

18/10/2017

De eerste winkels in The Mint, het vernieuwde Muntcentrum in Brussel, hebben de deuren geopend. Iam en Nyx kregen de primeur, morgen en overmorgen zullen nog een aantal merken hun voorbeeld volgen.

RetailDetail Magazine #5 staat online

18/10/2017

Op de cover van de oktobereditie van RetailDetail Magazine prijkt de nieuwe CEO van e5 mode, Alexander Talpe. Verder in dit nummer: een uitgebreid dossier over winkelvastgoed en stadsmobiliteit.

Back to top