Fun lanceert nieuwe website en nieuw winkelconcept | RetailDetail

Fun lanceert nieuwe website en nieuw winkelconcept

Fun lanceert nieuwe website en nieuw winkelconcept

Speelgoedketen Fun heeft in Lokeren een winkel geopend die is ingericht volgens een volledig nieuw concept. Dat gaat samen met een nieuwe baseline: Play, Create, Party. Ook de website werd volledig aangepakt.

Nieuw logo

De nieuwe slagzin gaat ook gepaard met een gloednieuw logo voor Fun. "Fun wordt volwassener, hoewel het Fungehalte prominent aanwezig blijft. Meer nog, Fun wil zijn stempel zetten als familiemerk door verrassend uit de hoek komen in communicatie en aanbod. En daar hoort een logo bij dat tijdloos is, met respect voor het verleden", schrijft de keten in een persbericht.

 

De eerste pilootwinkel van het nieuwe Fun werd ingedeeld in de drie delen van de baseline: play, create en party - al overlappen die drie onderdelen wel op bepaalde plekken. In het centrum van de winkel worden demonstraties gegeven en kunnen producten getest worden. Fun wil zo af van het supermarktgevoel.

 

Ook de website werd onder handen genomen en in een nieuw kleedje gestoken: producten worden er voortaan ook ingedeeld volgens de nieuwe categorieën en er is een insipiratiehoek, waar klanten zich kunnen laten inspireren door het assortiment.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


2017 was recordjaar voor Miko

23/03/2018

De koffie- en kunststoffengroep Miko heeft er naar eigen zeggen een recordjaar opzitten. Zo wist het ondanks een zware vergelijkingsbasis toch een omzetstijging te bewerkstelligen. Ook de winst maakte een kleine groei door.

Aveve noteert na vijf jaar opnieuw groei

23/03/2018

Aveve mag dan een vinger in de pap hebben in zowat elke schakel van de landbouwketen, toch stagneerde de groei van de Belgische land- en tuinbouwgroep tussen 2012 en 2016. Het voorbije jaar kon topman Eric Lauwers het tij keren met een groei van 4%.

Blokker krikt online ambities verder op

22/03/2018

Blokker zet zijn interne herstructurering voort, ditmaal met de integratie van Nextail en de verhuis van het Blokker-hoofdkantoor naar Amsterdam Zuidoost. Daarmee hoopt de winkelketen vooral zijn online groei een sterke impuls te geven.

CEO Peter Somers wil RetailDetail naar een hoger niveau tillen

22/03/2018

Sinds januari 2018 heeft RetailDetail een nieuwe CEO. Peter Somers, e-commerceondernemer en voormalig directielid van bpost, koestert grote groeiambities voor het bedrijf.

“Protectionisme maakt iedereen armer” (Christian Verschueren, EuroCommerce)

22/03/2018

Handelsoorlogen en discriminatie binnen de eenheidsmarkt vergroten de druk op retailers in Europa. Algemeen directeur Christian Verschueren van EuroCommerce maakt zich zorgen, maar blikt vol vertrouwen vooruit.

Komt er een Metro/Makro Cash & Carry in Charleroi?

21/03/2018

De Metro-groep zou interesse hebben in de oude groentenhal van Charleroi als locatie voor een nieuwe vestiging. Met de komst van een Metro voor professionals zou ook de aantrekkingskracht van de site, thuishaven van 35 concessiehouders, verhogen.

Back to top