Fun lanceert nieuwe website en nieuw winkelconcept

Fun lanceert nieuwe website en nieuw winkelconcept

Speelgoedketen Fun heeft in Lokeren een winkel geopend die is ingericht volgens een volledig nieuw concept. Dat gaat samen met een nieuwe baseline: Play, Create, Party. Ook de website werd volledig aangepakt.

Nieuw logo

De nieuwe slagzin gaat ook gepaard met een gloednieuw logo voor Fun. "Fun wordt volwassener, hoewel het Fungehalte prominent aanwezig blijft. Meer nog, Fun wil zijn stempel zetten als familiemerk door verrassend uit de hoek komen in communicatie en aanbod. En daar hoort een logo bij dat tijdloos is, met respect voor het verleden", schrijft de keten in een persbericht.

 

De eerste pilootwinkel van het nieuwe Fun werd ingedeeld in de drie delen van de baseline: play, create en party - al overlappen die drie onderdelen wel op bepaalde plekken. In het centrum van de winkel worden demonstraties gegeven en kunnen producten getest worden. Fun wil zo af van het supermarktgevoel.

 

Ook de website werd onder handen genomen en in een nieuw kleedje gestoken: producten worden er voortaan ook ingedeeld volgens de nieuwe categorieën en er is een insipiratiehoek, waar klanten zich kunnen laten inspireren door het assortiment.

Tags: