Future of Shopping Roadshow kick-off in Leuven

Future of Shopping Roadshow kick-off in Leuven

De winkel van de toekomst komt naar je toe! De Future of Shopping (FOS) Roadshow, die RetailDetail organiseert samen met Unizo en partners, toert vanaf september door heel Vlaanderen. Leuven bijt van 15/09 tot 17/09 de spits af.

In de voetsporen van de consument van de toekomst

De Future of Shopping Roadshow is een uniek mobiel belevingscentrum van liefst zes containers, die vanaf dit najaar alle grote Vlaamse steden aandoet. Deze bijzondere Roadshow vertelt de ‘customer journey’, de weg die de klant aflegt als hij iets koopt, helemaal op maat van de lokale handelaar.

 

Veel ondernemers stellen zich immers vragen over het veranderende winkelgedrag van de consument. Hoe kan je daar als handelaar nu precies op inspelen? Laat je inspireren door de toekomst van het winkelen met eigen ogen te ervaren! Het geheel is een ‘hands-on’, interactieve ervaring, waar de bezoeker concrete inspiratie en tips krijgt om zijn zaak klaar te maken voor morgen.

 

Zo wordt er behalve de wandeling doorheen de winkel van de toekomst ook elke avond een belevingsprogramma georganiseerd door Unizo, met telkens een gerenommeerde spreker over wat handelaars nu eigenlijk in de toekomst te wachten staat, workshops over nieuwe mogelijkheden en oplossingen die elke zaak zullen klaarstomen voor de ‘veranderende consument’ en een moment om te netwerken.

 

De aftrap van de tour vindt in Leuven plaats, van 15 tot en met 17 september. Daarna trekt de FOS Roadshow nog voor het einde van het jaar naar Roeselare, Gent, Mechelen, Hasselt en Kortrijk. Het belevingscentrum zal steeds open zijn van 9 tot 23 uur. Inschrijven voor een bezoek of infosessie is gratis. Klik hier voor alle concrete informatie (data en locaties) en om een gratis bezoek te reserveren.

Tags: