Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail | RetailDetail

Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail

Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail

(publireportage) Om retailers aan te zetten om hun marketing via e-mail in eigen handen te nemen, biedt e-mailmarketingbureau Blinker zijn whitepapers nu gratis aan de lezers van RetailDetail aan.

Tips voor beginners en gevorderden

Blinker heeft de afgelopen jaren heel wat kennis opgedaan in zijn vakgebied en heeft die nu samengevat in handige whitepapers. Zowel beginners als gevorderden kunnen er terecht voor tips en praktijkvoorbeelden.

 

Voor de beginners is er een kennismakingsbundel met het e-mailmarketingproces, maar ook praktische tips over hoe je een marketingmail juist moet vormgeven en aanpassen aan je webwinkel of hoe je adressen kan verzamelen voor in de database.

 

Gevorderden kunnen dan weer op zoek naar het dossier over meer rendement, klantbehoud of profielverrijking. Daarnaast vinden ze ook informatie over de link tussen sociale media en nieuwsbrieven, de koppeling met CRM-systemen of e-mailmarketing voor mobiele toestellen.

 

Wie nog een stapje verder staat, kan ongetwijfeld handige tips vinden in de kennisbundel "Meer doen met e-mail marketing". Daarnaast biedt Blinker ook 26 tips om je boodschap online beter over te brengen en 37 tips voor effectieve webformulieren.

 

 

Geïnteresseerden kunnen op de website van Blinker aanvinken welke whitepapers ze interessant vinden en ontvangen ze dan direct in hun mailbox.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Tom&Co heeft 100 Franse locaties op het oog

21/06/2018

De Belgische dierenspeciaalzaak Tom&Co zet zijn opmars verder op de Franse markt. Zopas opende de 25ste winkel in Nantes, volgens een nieuw concept. Dit jaar zullen er nog zeven vestigingen volgen bij onze zuiderburen.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Speelgoedketen La Grande Récré geeft België op

20/06/2018

De Franse retailer La Grande Récré ondervindt zware financiële problemen en wil zich concentreren op de thuismarkt. De Belgische tak legt volgende maandag de boeken neer: 16 winkels sluiten, 95 jobs gaan verloren.

Naar efficiënte en gelukkige retailmedewerkers

19/06/2018

In België worden de kosten van arbeidsongeschiktheid door burn-out geschat op 7,96 miljard euro. Retailers ontsnappen er niet aan. Ondernemers Fabian Jeanmart en Hendrik Deroo van Clarity Upgrades zien heil in nieuwe managementmodellen.