Hans Anders opent filiaal in Wijnegem | RetailDetail

Hans Anders opent filiaal in Wijnegem

Hans Anders opent filiaal in Wijnegem

De Nederlandse optiekketen Hans Anders opent vandaag 15 mei een nieuw filiaal in het Wijnegem Shopping Center. De grootste Belgische winkel van de keten zal feestelijk geopend worden door Hans Zoon, general manager van Hans Anders.

Grootste Belgische filiaal

Het nieuwe filiaal in Wijnegem zal gebruik maken van het nieuwe concept dat Hans Anders sinds enkele maanden uitrolt naar zijn filialen. Naast een nieuwe bril kunnen klanten bij Hans Anders ook terecht voor een hoorapparaat.

 

Het filiaal van Hans Anders in het Shopping Center in Wijnegem komt op de voormalige locatie van Alice Délice, die is verschoven naar een ander pand. De helft van die winkel zal ingenomen worden door Hans Anders, de andere door haarverzorgingsspecialist Hair Dis.

 

Hans Anders werd in 1982 opgericht in Rotterdam en is sinds 2013 in handen van de Zweedse optiekketen Direkt Optik. In België heeft de Nederlandse keten een honderdtal filialen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.