Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Het Mechelse Ecokoeriers, dat op een ecologische manier aankopen bij handelaars uit de binnenstad aan huis levert bij de klant, heeft zijn dienstverlening verder uitgebreid. Zo biedt het nu ook opslagplaatsen voor seizoensgebonden items aan.

Elke dag beschikbaar

Ecokoeriers breidt uit met de nieuwe dienst ‘In de box’: daarin kunnen klanten verschillende seizoensgebonden artikelen, zoals kerstversiering of tuinmeubelen, laten opslaan en die één keer per jaar laten leveren of ophalen door Ecokoeriers.

 

Consumenten die gaan winkelen in de Mechelse binnenstad, kunnen ook beroep doen op Ecokoeriers om hun boodschappen later aan huis te laten leveren. “Mensen denken nog te vaak dat het enkel kan op shoppingzondagen of tijdens de zaterdagse markt, maar onze twee fietskoeriers halen dagelijks boodschappen op bij Mechelse handelaars en bezorgen ze thuis in Mechelen en de deelgemeenten”, zeggen zaakvoerders Veerle De Wael en Inneke Vos aan madeinmechelen.be.

 

Shoppers mogen daarbij hun aankopen achterlaten in één van de deelnemende winkels en voor een bedrag van vijf euro wordt alles later aan huis geleverd. Voorlopig gaat het vooral over kleinere aankopen, maar Ecokoeriers test ook een elektrische wagen voor het vervoer van grotere items.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

De pioniersrol van merchandisingketen Shop For Geek

11/12/2017

Een mok van Game of Thrones, een paraplu van Harry Potter, een T-shirt van Assassin’s Creed? Die vind je bij Shop For Geek, de eerste Belgische winkelketen voor merchandisingartikelen. De franchiseformule opende al tien winkels en heeft ambitie. 

Stockpots heeft al meer dan 100 opslagplaatsen in de aanbieding

11/12/2017

Enkele maanden na de lancering hebben al meer dan 100 warenhuizen zich aangesloten bij Stockspots, het online platform waar bedrijven op een eenvoudige manier tijdelijk ruimte kunnen huren.

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

08/12/2017

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys

07/12/2017

Stefaan Vansteenkiste is de nieuwe topman bij speelgoedketen Intertoys. Die aanstelling gebeurt in het kader van de overname van Intertoys door Alteri eerder deze week. Vansteenkiste zal het bedrijf nu leiden tot er een permanente CEO is gevonden. 

Hema maakt eindelijk weer winst

07/12/2017

Hema weet weer wat winst is: nadat het de voorbije kwartalen het nettoverlies al had kunnen drukken, is de Nederlandse keten er in het derde kwartaal in geslaagd om voor het eerst sinds lang een nettowinst op te tekenen.

Winkeldiefstallen pieken na zonsondergang

07/12/2017

Tijdens de ‘donkere’ maanden november tot maart ligt het aantal winkeldiefstallen bij valavond gemiddeld 13% hoger dan in de maanden waarin het zomeruur nog geldt. Handelaars vragen dan ook meer politie in de winkelstraat en een snelle invoering van de ‘winkeldiefstalboete’ naar Nederlands voorbeeld.

Back to top