Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit | RetailDetail

Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Het Mechelse Ecokoeriers, dat op een ecologische manier aankopen bij handelaars uit de binnenstad aan huis levert bij de klant, heeft zijn dienstverlening verder uitgebreid. Zo biedt het nu ook opslagplaatsen voor seizoensgebonden items aan.

Elke dag beschikbaar

Ecokoeriers breidt uit met de nieuwe dienst ‘In de box’: daarin kunnen klanten verschillende seizoensgebonden artikelen, zoals kerstversiering of tuinmeubelen, laten opslaan en die één keer per jaar laten leveren of ophalen door Ecokoeriers.

 

Consumenten die gaan winkelen in de Mechelse binnenstad, kunnen ook beroep doen op Ecokoeriers om hun boodschappen later aan huis te laten leveren. “Mensen denken nog te vaak dat het enkel kan op shoppingzondagen of tijdens de zaterdagse markt, maar onze twee fietskoeriers halen dagelijks boodschappen op bij Mechelse handelaars en bezorgen ze thuis in Mechelen en de deelgemeenten”, zeggen zaakvoerders Veerle De Wael en Inneke Vos aan madeinmechelen.be.

 

Shoppers mogen daarbij hun aankopen achterlaten in één van de deelnemende winkels en voor een bedrag van vijf euro wordt alles later aan huis geleverd. Voorlopig gaat het vooral over kleinere aankopen, maar Ecokoeriers test ook een elektrische wagen voor het vervoer van grotere items.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.