Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren | RetailDetail

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Komende maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen en het verlengen van de busstroken op de Boomsesteenweg. Dat moet onder andere zorgen voor een betere bereikbaarheid van de winkels langs de A12.

Extra bushalte

Bij de vernieuwing van de busstrook komt er ook een extra bushalte ter hoogte van de A12 Shopping. Er komt ook een nieuwe busstrook langs de Boomsesteenweg tussen de Langlaarsesteenweg en de Linderboslaan. Die nieuwe busstrook is ongeveer 1 kilometer lang. Die moet er voor zorgen dat de bus vlotter kan doorrijden, maar ook dat het eenvoudiger wordt om in en uit te voegen op de Boomsesteenweg.

 

Daarnaast zal in vijf verschillende zonen op de busstrook van de Boomsesteenweg in Aartselaar nieuw asfalt worden gelegd. De werken moeten normaal ergens midden mei volledig afgerond zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Omzetten – maar ook prijzen – stijgen weer voor fysieke winkels

25/05/2018

Er ligt weer groei in het verschiet voor de winkels: GfK voorspelt dat de fysieke winkels in Europa 2,1 procent meer omzet zullen draaien in 2018. Het afgelopen jaar groeide hun omzet al met 1,8 procent.

Ex-Delhaizebaas Denis Knoops hoofdaandeelhouder 1PopUpStore

24/05/2018

Er is nog leven na Delhaize. Denis Knoops, die vorig jaar als CEO de baan moest ruimen bij Delhaize België, is hoofdaandeelhouder geworden van 1PopUpStore, het bedrijf achter Chronostock, de specialist in het openen van tijdelijke winkels.

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.