Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren | RetailDetail

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Komende maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen en het verlengen van de busstroken op de Boomsesteenweg. Dat moet onder andere zorgen voor een betere bereikbaarheid van de winkels langs de A12.

Extra bushalte

Bij de vernieuwing van de busstrook komt er ook een extra bushalte ter hoogte van de A12 Shopping. Er komt ook een nieuwe busstrook langs de Boomsesteenweg tussen de Langlaarsesteenweg en de Linderboslaan. Die nieuwe busstrook is ongeveer 1 kilometer lang. Die moet er voor zorgen dat de bus vlotter kan doorrijden, maar ook dat het eenvoudiger wordt om in en uit te voegen op de Boomsesteenweg.

 

Daarnaast zal in vijf verschillende zonen op de busstrook van de Boomsesteenweg in Aartselaar nieuw asfalt worden gelegd. De werken moeten normaal ergens midden mei volledig afgerond zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse tonen in verschillende winkels van het failliete Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Back to top