Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Komende maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen en het verlengen van de busstroken op de Boomsesteenweg. Dat moet onder andere zorgen voor een betere bereikbaarheid van de winkels langs de A12.

Extra bushalte

Bij de vernieuwing van de busstrook komt er ook een extra bushalte ter hoogte van de A12 Shopping. Er komt ook een nieuwe busstrook langs de Boomsesteenweg tussen de Langlaarsesteenweg en de Linderboslaan. Die nieuwe busstrook is ongeveer 1 kilometer lang. Die moet er voor zorgen dat de bus vlotter kan doorrijden, maar ook dat het eenvoudiger wordt om in en uit te voegen op de Boomsesteenweg.

 

Daarnaast zal in vijf verschillende zonen op de busstrook van de Boomsesteenweg in Aartselaar nieuw asfalt worden gelegd. De werken moeten normaal ergens midden mei volledig afgerond zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blind naar de supermarkt: AH en Carrefour werken aan toegankelijkheid

23/01/2018

Een supermarkt is een doolhof als je slecht ziet. Albert Heijn neemt daarom deel aan een ‘hackathon’ om boodschappen doen voor blinde of slechtziende shoppers toegankelijker te maken, terwijl bij Carrefour in Mons medewerkers zijn opgeleid om te helpen.

Analyse: Bompard maakt slechts een beetje komaf met taboes bij Carrefour

23/01/2018

Carrefour-CEO Alexandre Bompard wond er geen doekjes om tijdens de presentatie van zijn transformatieplan: de groep staat voor een culturele omwenteling. Daarbij moeten alle taboes van tafel. Echte verrassingen blijven echter uit en over België is er voorlopig geen nieuws…

Dochterbedrijf Alibaba op weg naar België

23/01/2018

Het Chinese Alibaba bekijkt de mogelijkheid om een filiaal van dochterbedrijf Ant Financial te openen in Brussel. Dat bedrijf is gespecialiseerd in financiële producten, zoals Alipay. Een definitieve beslissing over het filiaal is er nog niet genomen.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zes Limburgse gemeenten willen handelskern versterken

22/01/2018

De Limburgse gemeenten Beringen, Bilzen, Leopoldsburg, Lommel, Maaseik en Tongeren lanceren een nieuw plan dat de handelskern in die gemeenten moet versterken Lokale handelaars zullen zelf kunnen meedenken rond de nieuwe strategie.

Dit zijn de populairste webshops in België

18/01/2018

Nieuwe cijfers brengen de favoriete webwinkels in kaart van de Belgische internetgebruikers in 2017. Amazon domineert, maar naast de grote internationale spelers zijn ook de tweedehandssites opvallend populair.  

Back to top