Nieuwe directeur business client mail bij bpost | RetailDetail

Nieuwe directeur business client mail bij bpost

Nieuwe directeur business client mail bij bpost

Het Belgische postbedrijf bpost heeft Pascal De Greef aangeduid als de nieuwe managing director business client mail. Hij volgt in die functie Vincent Nolf op. De Greef is al sinds 2011 aan de slag bij bpost.

Kiezen voor continuïteit

Sinds hij in 2011 in dienst trad bij bpost stond hij aan het hoofd van de afdeling retail, consumer goods & automotive en het expertcentrum advertising mail. Daarvoor was hij ook al werkzaam bij Carrefour en Makro Cash & Carry Belgium. In zijn nieuwe functie zal De Greef rechtstreeks aan Marc Huybrechts rapporteren, die lid is van het directiecomité.

 

"Met Pascal De Greef kiest bpost voor continuïteit. De visie waarin de klant centraal staat wordt aangehouden om zo de uitdagingen, eigen aan de verschillende sectoren, het hoofd te bieden", schrijft bpost in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.