Nieuwe directeur business client mail bij bpost | RetailDetail

Nieuwe directeur business client mail bij bpost

Nieuwe directeur business client mail bij bpost

Het Belgische postbedrijf bpost heeft Pascal De Greef aangeduid als de nieuwe managing director business client mail. Hij volgt in die functie Vincent Nolf op. De Greef is al sinds 2011 aan de slag bij bpost.

Kiezen voor continuïteit

Sinds hij in 2011 in dienst trad bij bpost stond hij aan het hoofd van de afdeling retail, consumer goods & automotive en het expertcentrum advertising mail. Daarvoor was hij ook al werkzaam bij Carrefour en Makro Cash & Carry Belgium. In zijn nieuwe functie zal De Greef rechtstreeks aan Marc Huybrechts rapporteren, die lid is van het directiecomité.

 

"Met Pascal De Greef kiest bpost voor continuïteit. De visie waarin de klant centraal staat wordt aangehouden om zo de uitdagingen, eigen aan de verschillende sectoren, het hoofd te bieden", schrijft bpost in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


KaDeTe, ’s werelds eerste startup-supermarkt, opent in Berlijn

22/02/2018

In Berlijn opent volgende maand KaDeTe, ’s werelds eerste startupsupermarkt. De fysieke marktplaats geeft startende merken en bedrijven de kans om in contact te komen met zowel consumenten als inkopers.

"Geen grote verrassing" mocht Unilever voor Rotterdam kiezen

22/02/2018

Volgens de Financial Times maakt Rotterdam en niet Londen de meeste kans om het hoofdkantoor van het Brits-Nederlandse Unilever te krijgen. De zakenkrant baseert zich daarvoor op bronnen uit politieke middens.

Recordcijfers voor Henkel

22/02/2018

Het Duitse Henkel heeft er een sterk 2017 opzitten, met zowel op vlak van omzet als op vlak van winst absolute recordcijfers. Zo wist het bedrijf voor het eerst de grens van 20 miljard euro omzet te doorbreken.

Go Sport ontvouwt grootse internationale plannen

22/02/2018

De Franse sportretailer Go Sport, in ons land actief met twaalf winkels, koestert ambitieuze expansieplannen. Binnen Europa worden Spanje en Polen de speerpunten, daarbuiten zet de groep in op Marokko en India.

Walmart kan online groei niet aanhouden

21/02/2018

De Amerikaanse retailreus Walmart heeft in het laatste kwartaal van 2017 een teleurstellende online groei gekend. De online omzet steeg nog wel met een kwart, maar dat was een stuk minder dan verwacht.

Brugge bindt strijd aan met toeristenwinkeltjes

21/02/2018

Als het van het Brugse Open VLD Plus afhangt, komt er een verbod op nieuwe winkeltjes die mikken op toeristen in de binnenstad. Brugge zou zo een voorbeeld nemen aan Amsterdam.

Back to top