Nieuwe directeur business client mail bij bpost

Nieuwe directeur business client mail bij bpost

Het Belgische postbedrijf bpost heeft Pascal De Greef aangeduid als de nieuwe managing director business client mail. Hij volgt in die functie Vincent Nolf op. De Greef is al sinds 2011 aan de slag bij bpost.

Kiezen voor continuïteit

Sinds hij in 2011 in dienst trad bij bpost stond hij aan het hoofd van de afdeling retail, consumer goods & automotive en het expertcentrum advertising mail. Daarvoor was hij ook al werkzaam bij Carrefour en Makro Cash & Carry Belgium. In zijn nieuwe functie zal De Greef rechtstreeks aan Marc Huybrechts rapporteren, die lid is van het directiecomité.

 

"Met Pascal De Greef kiest bpost voor continuïteit. De visie waarin de klant centraal staat wordt aangehouden om zo de uitdagingen, eigen aan de verschillende sectoren, het hoofd te bieden", schrijft bpost in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gent is eerste centrumstad met eigen visienota voor handelsvestigingsbeleid

14/12/2017

Gent is naar eigen zeggen de eerste centrumstad die in navolging van het decreet Integraal Handelsvestigingsbeleid van het Vlaams Parlement een eigen visienota heeft opgesteld voor de toekomst van handelsvestigingen in de stad.

Alweer 10% meer online uitgaven in ons land

14/12/2017

Alle Belgen samen spendeerden de voorbije drie kwartalen liefst 7,35 miljard euro online, 10% meer dan in dezelfde periode van vorig jaar. De voorspelde kaap van tien miljard euro bestedingen is volgens GfK dan ook nog steeds haalbaar.

Lees het nieuwe RetailDetail Magazine online

13/12/2017

Ja, er staat bekend volk op de cover van de decembereditie van RetailDetail Magazine, naar aanleiding van onze boeklancering. Maar blader vooral verder, want dit nummer staat ook boordevol boeiende interviews met grote namen uit de retailwereld.  

Colruyt Group: omzet stijgt, winst daalt

12/12/2017

De toegenomen promotiedruk op de Belgische foodretailmarkt weegt op de resultaten van Colruyt Group, zo blijkt uit de halfjaarcijfers. Met de concurrentiepositie van de retailer is niets mis, maar de marges krimpen.

De toekomst van het winkelen: waar iedereen retailer is

12/12/2017

Waarom gingen Mexx en vele anderen ten onder, wat bezielt Amazon en kunnen kleine handelaars morgen nog overleven? RetailDetails eigen Jorg Snoeck en Pauline Neerman leggen het uit in hun eerste boek The Future of Shopping: Waar iedereen retailer is.

Nieuwe CEO moet Fiets! volgende fase inleiden

12/12/2017

Fietsenketen Fiets! heeft een nieuwe CEO, die de keten terug op het juiste spoor moet zetten na een moeilijk jaar waarin oprichter Hendrik Winkelmans meer naar de achtergrond verdween.

Back to top