Nieuwe General Manager voor Unilever Benelux | RetailDetail

Nieuwe General Manager voor Unilever Benelux

Nieuwe General Manager voor Unilever Benelux

Vanaf 1 maart 2016 gaat Conny Braams aan de slag als General Manager van Unilever Benelux. Ze volgt in die positie Frank Weijers op, die omwille van gezondheidsproblemen heeft besloten om terug te treden.

25 jaar ervaring binnen Unilever

Conny Braams heeft al heel wat ervaring opgedaan binnen Unilever. Ze ging al in 1990 aan de slag bij het bedrijf als Product Manager Unox, waarna ze verschillende marketing- en verkoopfuncties in binnen- en buitenland vervulde.


Ze was onder andere Marketing Directeur bij Unilever in Spanje en momenteel is ze aan de slag als Senior Vice President Food Solutions voor de regio Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Ze opereert daarbij vanuit Singapore. Die functie vervult ze al sinds oktober 2010.


Unilever Benelux is het moederbedrijf van bekende merken, zoals Axe, Becel, Ben & Jerry's, Bertolli, Dove, Knorr, Lipton en Zwitsal. Alle merken samen hebben een jaaromzet van ruim 1,5 miljard euro in de Benelux, waarmee het de grootste A-merkenfabrikant in de regio is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.