Orchestra opent grootste Europese babywinkel | RetailDetail

Orchestra opent grootste Europese babywinkel

Orchestra opent grootste Europese babywinkel

De Franse kinderkledingketen Orchestra opent op 29 augustus een megastore van 5.000 m² in Brussel. Het zegt daarmee de grootste Europese winkel voor babyartikelen, mode en speelgoed te hebben.

Alle aspecten van Orchestra

De winkel in Brussel zal opgedeeld zijn in verschillende segmenten, waar klanten meer dan 10.000 producten van 200 merken kunnen vinden. Zo is er 800 m² ruimte voor kindermode, die al 20 jaar het belangrijkste aspect van het bedrijf vertegenwoordigt. In de winkel komen echter ook een sporthoek en een shop-in-shop die alleen maar schoenen verkoopt.


Ook is er een zwangerschapsboetiek van 200 m², waar verschillende grote merken verkocht worden. In de babyafdeling van 200 m² worden naast de grote merken ook de collecties van Prémaman verkocht, de keten die Orchestra twee jaar geleden overnam.


Verder kunnen klanten er ook een speelgoedwinkel van 1.000 m² vinden, die wordt ingericht met de hulp van King Jouets, en een Columbus Café waar iets gegeten en gedronken kan worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aveve noteert na vijf jaar opnieuw groei

23/03/2018

Aveve mag dan een vinger in de pap hebben in zowat elke schakel van de landbouwketen, toch stagneerde de groei van de Belgische land- en tuinbouwgroep tussen 2012 en 2016. Het voorbije jaar kon topman Eric Lauwers het tij keren met een groei van 4%.

Blokker krikt online ambities verder op

22/03/2018

Blokker zet zijn interne herstructurering voort, ditmaal met de integratie van Nextail en de verhuis van het Blokker-hoofdkantoor naar Amsterdam Zuidoost. Daarmee hoopt de winkelketen vooral zijn online groei een sterke impuls te geven.

CEO Peter Somers wil RetailDetail naar een hoger niveau tillen

22/03/2018

Sinds januari 2018 heeft RetailDetail een nieuwe CEO. Peter Somers, e-commerceondernemer en voormalig directielid van bpost, koestert grote groeiambities voor het bedrijf.

“Protectionisme maakt iedereen armer” (Christian Verschueren, EuroCommerce)

22/03/2018

Handelsoorlogen en discriminatie binnen de eenheidsmarkt vergroten de druk op retailers in Europa. Algemeen directeur Christian Verschueren van EuroCommerce maakt zich zorgen, maar blikt vol vertrouwen vooruit.

Komt er een Metro/Makro Cash & Carry in Charleroi?

21/03/2018

De Metro-groep zou interesse hebben in de oude groentenhal van Charleroi als locatie voor een nieuwe vestiging. Met de komst van een Metro voor professionals zou ook de aantrekkingskracht van de site, thuishaven van 35 concessiehouders, verhogen.

Omzet e-commerce vorig jaar over 10 miljard euro

21/03/2018

E-commerce zit in de lift, ook in België. Toch is er nog erg veel groeipotentieel online: dat is de belangrijkste conclusie van BeCommerce, dat in zijn Market Monitor 2017 een online omzet van 10,05 miljard euro noteert voor België.

Back to top