Ring Shopping Kortrijk Noord beloont trouwe bezoekers

Ring Shopping Kortrijk Noord beloont trouwe bezoekers

Handelaars die trouwe klanten belonen, dat kennen we al lang. Maar een shoppingcenter dat trouwe bezoekers beloont, dat bestaat tot nu toe enkel in het buitenland. Vanaf 2016 introduceert Ring Shopping Noord die innovatie ook in ons land.

Belgische primeur

Vanaf 2016 kan al wie een bezoekje brengt aan Ring Shopping Kortrijk Noord en een specifieke app op zijn smartphone heeft geïnstalleerd, punten sparen voor een giftcard van 15 euro, te verzilveren bij een van de handelaars in het winkelcentrum. Op die manier wil eigenaar Wereldhave trouwe bezoekers belonen.

 

"Aan elke ingang van het winkelcentrum wordt een apparaatje geplaatst dat registreert wie er binnenkomt", zegt Vincent Leclercq, marketingmanager van Wereldhave, in de Krant van West-Vlaanderen. "Wie de app heeft staan op de smartphone krijgt automatisch één punt. Wie daarenboven naar de infobalie gaat, krijgt een tweede punt. Er kunnen doorheen het jaar ook speciale acties plaatsvinden, waarbij bezoekers hun puntenaantal serieus kunnen aandikken."

 

Ring Shopping Kortrijk Noord heeft met dit systeem naar eigen zeggen "een nationale primeur te pakken. Een dergelijk systeem voor trouwe klanten bestaat al een aantal jaar in bijvoorbeeld de VS, maar in België nog niet", aldus Vincent Leclercq. Meteen het bewijs dat het winkelcentrum, dat vorige maand zijn 42ste verjaardag vierde, volop meegaat met zijn tijd.

Tags: