Tobback bezoekt Torfs en krijgt ijskoud bad

Tobback bezoekt Torfs en krijgt ijskoud bad

Bruno Tobback heeft gisteren de magazijnen van Schoenen Torfs bezocht, nadat hij daarvoor een uitnodiging kreeg van CEO Wouter Torfs. Hij werd door de bedrijfsleider ook uitgedaagd voor de ALS Ice Bucket Challenge.

Beleid op de korrel

Het bezoek van Bruno Tobback is een uitloper van een discussie die dit weekend woedde tussen hem en Wouter Torfs. Nadat Torfs zijn steun had betuigd voor een centrumrechtse regering, had Tobback gesteld dat de nieuwe regering "de welvaart van Wouter Torfs belangrijker vinden dan die van de magazijnier van Wouter Torfs".

 

Torfs nodigde daarop de politicus uit om een gesprek te komen voeren met zijn magazijniers. Tobback ging die uitnodiging niet uit de weg ging en voegde er aan toe dat het niet de bedoeling was om Wouter Torfs als mens of ondernemer te viseren, maar wel "een beleid dat alleen mensen ontziet die al veel hebben en niet omkijkt naar mensen die minder hebben".

 

Torfs daagde in één adem ook Bruno Tobback uit om deel te nemen aan de ALS Ice Bucket Challenge. Na het bezoek van Tobback mocht Torfs dan ook persoonlijk een emmer ijskoud water over de SP.A-voorzitter uitgieten.

Tags: