Tomorrowland opent eigen winkel

Tomorrowland opent eigen winkel

Het festivalseizoen is in België intussen afgelopen, maar Tomorrowland is niet van plan om uit beeld te verdwijnen: op 3 oktober opent het populaire dancefestival een eigen winkel in de Kammenstraat in Antwerpen.

Mode en hebbedingetjes

In die Tomorrowland Boutique zullen klanten niet enkel hebbedingetjes rond het festival kunnen kopen, maar er zal ook een heuse modecollectie te vinden zijn. Bovendien komt er een Tomorrowland History Room, waar klanten verhalen uit de hele wereld zullen kunnen ontdekken.

 

"Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland-wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale en internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks, terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert", leert een persbericht.

 

Om de opening van de winkel feestelijk in te luiden, gaat Tomorrowland op zoek naar tien ambassadeurs van over de hele wereld. Deze 'People of Tomorrow' zullen de winkel op 1 oktober als eerste mogen betreden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dit zijn de populairste webshops in België

18/01/2018

Nieuwe cijfers brengen de favoriete webwinkels in kaart van de Belgische internetgebruikers in 2017. Amazon domineert, maar naast de grote internationale spelers zijn ook de tweedehandssites opvallend populair.  

LensGroup neemt twee Duitse webwinkels over

18/01/2018

Het Belgische LensGroup, moederbedrijf van online lenzenverkoper LensOnline, heeft twee Duitse webwinkels overgenomen. Het betreedt zo voor de eerste keer de Duitse markt, het vijfde Europese land voor de groep.

Wint jouw bedrijf de bpost Omnichannel Award 2018?

18/01/2018

Welke retailer volgt in 2018 Juttu op als winnaar van de bpost Omnichannel Award? Kandidaten kunnen zich nu aanmelden. De award wordt uitgereikt tijdens het Omnichannel Congress op 1 maart.

"Vijfde van alle aankopen wordt gedaan via digitale spraakassistenten”

17/01/2018

Kopen via spraakassistenten zoals Siri of Amazon Alexa wordt heel groot, meent Capgemini. Al 35% van de consumenten zou aan zogeheten ‘conversational commerce’ doen: kopen of bestellen via zo’n digitale spraakassistent.

Britse supermarktketen Iceland geeft plastic de zak

17/01/2018

De Britse diepvriesketen Iceland schrapt als eerste supermarktketen alle plasticverpakkingen van zijn huismerken. Tegen 2023 moeten alle 1400 huismerkproducten verpakt worden in een duurzamer alternatief voor plastic, zoals karton en papier.

Wibra weet weer wat winst is

17/01/2018

Budgetketen Wibra heeft in 2016 opnieuw winst weten te maken, nadat het de voorbije jaren vooral verliezen had moeten slikken. De omzet blijft wel in dalende lijn en voorlopig lijkt het er niet op dat die trend gaat keren.

Back to top