Tomorrowland opent eigen winkel

Tomorrowland opent eigen winkel

Het festivalseizoen is in België intussen afgelopen, maar Tomorrowland is niet van plan om uit beeld te verdwijnen: op 3 oktober opent het populaire dancefestival een eigen winkel in de Kammenstraat in Antwerpen.

Mode en hebbedingetjes

In die Tomorrowland Boutique zullen klanten niet enkel hebbedingetjes rond het festival kunnen kopen, maar er zal ook een heuse modecollectie te vinden zijn. Bovendien komt er een Tomorrowland History Room, waar klanten verhalen uit de hele wereld zullen kunnen ontdekken.

 

"Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland-wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale en internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks, terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert", leert een persbericht.

 

Om de opening van de winkel feestelijk in te luiden, gaat Tomorrowland op zoek naar tien ambassadeurs van over de hele wereld. Deze 'People of Tomorrow' zullen de winkel op 1 oktober als eerste mogen betreden.

Tags: