Tomorrowland opent eigen winkel | RetailDetail

Tomorrowland opent eigen winkel

Tomorrowland opent eigen winkel

Het festivalseizoen is in België intussen afgelopen, maar Tomorrowland is niet van plan om uit beeld te verdwijnen: op 3 oktober opent het populaire dancefestival een eigen winkel in de Kammenstraat in Antwerpen.

Mode en hebbedingetjes

In die Tomorrowland Boutique zullen klanten niet enkel hebbedingetjes rond het festival kunnen kopen, maar er zal ook een heuse modecollectie te vinden zijn. Bovendien komt er een Tomorrowland History Room, waar klanten verhalen uit de hele wereld zullen kunnen ontdekken.

 

"Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland-wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale en internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks, terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert", leert een persbericht.

 

Om de opening van de winkel feestelijk in te luiden, gaat Tomorrowland op zoek naar tien ambassadeurs van over de hele wereld. Deze 'People of Tomorrow' zullen de winkel op 1 oktober als eerste mogen betreden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Back to top