Tomorrowland opent eigen winkel | RetailDetail

Tomorrowland opent eigen winkel

Tomorrowland opent eigen winkel

Het festivalseizoen is in België intussen afgelopen, maar Tomorrowland is niet van plan om uit beeld te verdwijnen: op 3 oktober opent het populaire dancefestival een eigen winkel in de Kammenstraat in Antwerpen.

Mode en hebbedingetjes

In die Tomorrowland Boutique zullen klanten niet enkel hebbedingetjes rond het festival kunnen kopen, maar er zal ook een heuse modecollectie te vinden zijn. Bovendien komt er een Tomorrowland History Room, waar klanten verhalen uit de hele wereld zullen kunnen ontdekken.

 

"Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland-wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale en internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks, terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert", leert een persbericht.

 

Om de opening van de winkel feestelijk in te luiden, gaat Tomorrowland op zoek naar tien ambassadeurs van over de hele wereld. Deze 'People of Tomorrow' zullen de winkel op 1 oktober als eerste mogen betreden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.