Win een gratis deelname aan Vlerick Retail Platform

De derde studienamiddag van het Vlerick Retail Platform 2019 vindt plaats op dinsdag 1 oktober. Met schoenketen vanHaren en foodservicegrossier Sligro komen twee Nederlandse marktleiders getuigen over hun stappen op de Belgische markt. Lezers van RetailDetail maken kans op een gratis invitatie!

 

Uitdagers in een mature markt

Is er in mature markten nog ruimte voor nieuwe intreders? Of beginnen zij omwille van het "first mover’s advantage" aan een verloren strijd? Twee Nederlandse marktleiders nemen alleszins de handschoen op: in foodservice streeft horecagrossier Sligro met gerichte overnames en expansie naar een dominante positie. Algemeen directeur Rudi Petit-Jean van Sligro Food Group Belgium geeft de nodige duiding. VanHaren opent dan weer aan een hoog tempo winkels in onze centrumsteden, terwijl de markt verschuift van die stadscentra naar online en naar de periferie. CEO Krein Brons verduidelijkt het hoe en het waarom.

 

De bijeenkomst start om 13u30 in Wemmel. Meer informatie vind je op de website van het Vlerick Retail Platform. RetailDetail mag vier lezers GRATIS op de sessie van 1 oktober uitnodigen. Stuur om kans te maken voor maandag 16 september om 12u een mailtje naar redactie@retaildetail.be met uw naam, bedrijf, functie en contactgegevens.