Workshop: De megatrends voor de toekomst

Foto: RetailDetail

Laat je meenemen achter de schermen van de laatste ontwikkelingen en innovaties tijdens de ‘Future trends session’ in samenwerking met Living Tomorrow

 

Sterren en vraagtekens

Wat zijn de laatste ontwikkelingen en innovaties, en hoe beïnvloeden ze je organisatie? De workshop ‘Future trends session’ bij retailhub in samenwerking met Living Tomorrow bespreekt de megatrends voor de toekomst en legt het verband met jouw organisatie, klanten, producten en/of diensten.


Tijdens deze sessie worden teams interactief betrokken via “stars & question marks”. De daarop volgende inspiratietour wordt van daaruit verder opgebouwd en maakt alles tastbaar in een interactieve “experience”. Met de opgedane inzichten kan je het innovatieproces binnen je organisatie opstarten of verder uitbouwen.

 

Interactieve ontdekkingstocht

De sessie start met een anderhalf uur durende interactieve ontdekkingstocht door de megatrends van morgen en welke impact deze zullen hebben. Welke wordt jouw strategiemap van morgen? Wie gaan je klanten zijn? Welke technologieën zullen een rol spelen?


De deelnemers krijgen interactieve opdrachten die de belevenis tijdens de inspiratietour naar een hoger en gepersonaliseerd niveau brengen. Ze trekken dan ook huiswaarts met inzichten in de megatrends van morgen, de impact ervan op hun organisatie en de analyse van de praktijkcases die ze ontdekten tijdens deze halve dag.

 

Klik hier voor meer informatie over de Innovation-workshop ‘Future trends session’.