Workshop: Word je eigen leider

Foto: Shutterstock

Hoe zorg je ervoor dat je eigen emoties je beslissingen niet in de weg staan? Qlick werkte voor RetailDetail een workshop rond persoonlijk leiderschap uit.

 

Verantwoordelijkheid nemen, overal

"Onze gedachten en emoties nemen vaak een loopje met ons", ziet bedrijfscoach Chantal Smedts van Qlick. "Je bent echter perfect in de mogelijkheid om deze gedachten en emoties te beheersen, waardoor je jouw persoonlijk leiderschap meer kan inzetten tijdens je werk en in je dagelijks leven."

 

Dat geeft meer rust in het drukke bestaan van elke professional, maar zorgt er ook voor dat je alle nodige verantwoordelijkheden kunt opnemen. "Persoonlijk leiderschap gaat over de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven, over de beslissingen die je dagelijks neemt liefst zonder teveel stress te ervaren. Een cruciale vraag is: hoe kan jij dicht bij jezelf blijven en tegelijkertijd aan alle eisen voldoen?"

 

Grondlegger van de neurosemantiek

De workshop "Word je eigen leider", die Qlick organiseert voor bedrijfsgroepen in het kennis- en belevingscentrum retailhub van RetailDetail, is gebaseerd op een model van psycholoog Michael Hall, de grondlegger van de neurosemantiek. Tijdens de workshop leren deelnemers hun eigen gedachtenpatronen ontdekken en automatisch negatieve gedachten blokkeren. 

 

"Negatieve gedachten zijn tenslotte de gedachten die je uitputten. Dit is een workshop die je onmiddellijk de inzichten geeft om elke dag enthousiast in het leven en in je bedrijf te staan", aldus Smedts.
 

 

Klik hier voor meer informatie over de workshop 'Word je eigen leider' of om de sessie te boeken.