Carrefour Market Deurne sluit wellicht de deuren

Carrefour Market Deurne sluit wellicht de deuren
Shutterstock.com

Het heeft er alle schijn van dat de Carrefour Market op de Bischoppenhoflaan na amper een jaar alweer sluit. De winkel houdt uitverkoop, maar de sluiting is (nog) niet officieel bevestigd.

 

Overleg met filiaalhouder

In Gazet Van Antwerpen geven een klant en een anonieme medewerker aan dat de winkel wel degelijk dichtgaat. "Het enige dat we weten is dat we moeten sluiten", zegt de medewerker in de krant. "Wanneer dat is en wat er met ons gebeurt is allemaal nog niet duidelijk." Bijna alle producten in het Carrefour-filiaal zijn afgeprijsd.

 

Volgens verschillende klanten kwam er nooit echt veel volk in de winkel. Mogelijk speelt de scherpe concurrentie in de buurt een belangrijke rol: "Als ik passeer, spring ik wel eens binnen, want hier is nooit echt veel volk. Ik denk dat de locatie zo vlak naast Aldi en Lidl de boosdoener is", zegt een klant. Met ook nog de opening van de grootste Albert Heijn van België en - nog dichterbij - de nakende opening van Jumbo wordt de situatie voor supermarkten in Deurne zelfs nog precairder. 

 

De persdienst van de supermarktketen wil niet reageren, en wil enkel kwijt dat "er gesprekken plaatsvinden met de franchisenemer".