Delitraiteur krijgt op 1 juni nieuwe topman | RetailDetail

Delitraiteur krijgt op 1 juni nieuwe topman

Delitraiteur krijgt op 1 juni nieuwe topman

Op 1 juni krijgt Delitraiteur een nieuwe CEO: huidig marketingdirecteur Alexandre Terlinden. Hij volgt Jean-Marc Van Cutsem op, die na 12 jaar de fakkel doorgeeft als topman van de "buurtwinkel voor foodies" van de Louis Delhaize Groep.

Marketingdirecteur Terlinden wordt CEO

De benoeming van Terlinden, momenteel 'marketing director' bij Delitraiteur, komt niet echt als een verrassing. Als directe medewerker en vertrouweling van Jean-Marc Van Cutsem werd hij al een tijdje voorbereid op zijn nieuwe functie. Delitraiteur telt sinds november vorig jaar 35 vestigingen.

 

Jean-Marc Van Cutsem mag dan al binnenkort CEO af zijn, hij behoudt binnen de Louis Delhaize Groep wel zijn functie van gedelegeerd bestuurder van Delfood, uitbater van de meer dan 350 Belgische buurtwinkels van Louis Delhaize.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon wil nog zes kassaloze winkels openen

23/02/2018

Er komen na de opening van de eerste Amazon Go-winkel vorige maand nog minstens zes van de hoogtechnologische en kassaloze winkels gemakswinkels bij. Onder meer Los Angeles en Seattle krijgen nieuwe Amazon Go-winkels.

Belgische CEO Le Pain Quotidien verlaat bedrijf

23/02/2018

Vincent Herbert heeft na 17 jaar besloten om zijn functie als CEO van Le Pain Quotidien neer te leggen. Hij wordt opgevolgd door Jerry Gamez, die flink wat ervaring heeft bij fastfoodketen Burger King en Walmart.

Filet Pur: Uw portie speculatieve onzin

23/02/2018

Here we go again: foodretail is in essentie slechts een loopgravenoorlog. Maar wie haalt de consument uit z’n winterdepressie? Hier ligt een ondankbare taak voor het wekelijkse nieuwsoverzicht van RetailDetail Food!

Ontdek de smaak van morgen op Tavola 2018: 11-12-13 maart 2018 in Kortrijk Xpo

23/02/2018

(publireportage) Delicatessen & hoge kwaliteit maken van Tavola een topevent voor de foodretail,  met 450 marktleiders én ambachtelijke fabrikanten, en veel nieuwigheden. We stellen u graag de winnaars van de Gouden Tavola voor.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Back to top