Hackett London gaat sportkledij verkopen

Hackett London gaat sportkledij verkopen

Het Britse merk Hackett London, onderdeel van de Pepe Jeans Group, gaat een collectie verkopen die volledig gericht is op sportievelingen. Het is de eerste keer dat het merk zich waagt aan een collectie met sportieve kledij.

Reflecterende elementen

De HKT Sport-collectie zal bestaan uit kledij die voornamelijk gedragen kan worden door loopsporters. De kleding zal vooral te vinden zijn in de kleuren blauw en grijs, waarbij ook extra aandacht is besteed aan veiligheid met de toevoeging van reflecterende elementen. Ook zijn er handige details aangebracht, zoals een plek om muziekspelers in weg te steken.


De collectie zal vanaf februari 2016 te vinden zijn in de winkels van Hackett London. Wereldwijd heeft het merk bijna 150 winkels en het is daarnaast aanwezig in de Spaanse warenhuisketen El Corte Ingles.


Voor Hackett London is de verkoop van sportkledij een sprong in het duister. Het merk staat momenteel voornamelijk bekend vanwege collecties die bestaan uit kostuums en andere formele en minder formele outfits.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top