Hackett London gaat sportkledij verkopen

Hackett London gaat sportkledij verkopen

Het Britse merk Hackett London, onderdeel van de Pepe Jeans Group, gaat een collectie verkopen die volledig gericht is op sportievelingen. Het is de eerste keer dat het merk zich waagt aan een collectie met sportieve kledij.

Reflecterende elementen

De HKT Sport-collectie zal bestaan uit kledij die voornamelijk gedragen kan worden door loopsporters. De kleding zal vooral te vinden zijn in de kleuren blauw en grijs, waarbij ook extra aandacht is besteed aan veiligheid met de toevoeging van reflecterende elementen. Ook zijn er handige details aangebracht, zoals een plek om muziekspelers in weg te steken.


De collectie zal vanaf februari 2016 te vinden zijn in de winkels van Hackett London. Wereldwijd heeft het merk bijna 150 winkels en het is daarnaast aanwezig in de Spaanse warenhuisketen El Corte Ingles.


Voor Hackett London is de verkoop van sportkledij een sprong in het duister. Het merk staat momenteel voornamelijk bekend vanwege collecties die bestaan uit kostuums en andere formele en minder formele outfits.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nestlé legt de lat hoger

26/09/2017

Nestlé legt de lat hoger. De Zwitserse voedingsgigant mikt de komende jaren zowel op een sterkere groei van zijn omzet als op hogere operationele marges. Het richt zich daarvoor voornamelijk op de groeiende segmenten als mineraalwater, dierenverzorging, babyvoeding en koffie.

Proces tegen voormalige toplui van Tesco van start

26/09/2017

Het proces tegen drie voormalige toplui van de Britse supermarktgroep Tesco die beticht worden van boekhoudkundige fraude is van start gegaan. Ze riskeren een gevangenisstraf die kan oplopen tot tien jaar.

Carrefour volgende overnameprooi Amazon?

26/09/2017

Volgens groeiende geruchten aast Amazon na de overname van Whole Foods ook op Carrefour. Het aandeel van de Franse distributiegroep was alvast meteen het sterkst stijgende hoofdfonds op de beurs van Parijs.

AB InBev zoekt groei in Australië

26/09/2017

De Leuvense biergroep AB InBev heeft alweer een microbrouwerij overgenomen: ditmaal gaat het om 4 Pines uit Australië. De verkoopsom voor de brouwerij uit Sydney werd niet bekendgemaakt.

Directeur HR verlaat Carrefour Belgium

25/09/2017

Kathleen Van Der Paelt, directeur HR bij Carrefour Belgium, heeft na zeven jaar besloten om het supermarktbedrijf te verlaten. Ze wordt opgevolgd door Sonia Frey, die de voorbije vijf jaar een gelijkaardige functie invulde bij De Lijn.

AD Delhaize Lochristi springt op de kar van cartoontassen

25/09/2017

De AD Delhaize in Lochristi is de eerste Belgische supermarkt die mee op de trein van een Nederlandse hype springt. Daar zijn draagtassen met cartoons die gepersonaliseerd zijn naargelang de locatie een echt verzamelitem geworden.

Back to top