Hackett London gaat sportkledij verkopen | RetailDetail

Hackett London gaat sportkledij verkopen

Hackett London gaat sportkledij verkopen

Het Britse merk Hackett London, onderdeel van de Pepe Jeans Group, gaat een collectie verkopen die volledig gericht is op sportievelingen. Het is de eerste keer dat het merk zich waagt aan een collectie met sportieve kledij.

Reflecterende elementen

De HKT Sport-collectie zal bestaan uit kledij die voornamelijk gedragen kan worden door loopsporters. De kleding zal vooral te vinden zijn in de kleuren blauw en grijs, waarbij ook extra aandacht is besteed aan veiligheid met de toevoeging van reflecterende elementen. Ook zijn er handige details aangebracht, zoals een plek om muziekspelers in weg te steken.


De collectie zal vanaf februari 2016 te vinden zijn in de winkels van Hackett London. Wereldwijd heeft het merk bijna 150 winkels en het is daarnaast aanwezig in de Spaanse warenhuisketen El Corte Ingles.


Voor Hackett London is de verkoop van sportkledij een sprong in het duister. Het merk staat momenteel voornamelijk bekend vanwege collecties die bestaan uit kostuums en andere formele en minder formele outfits.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".