Hackett London gaat sportkledij verkopen | RetailDetail

Hackett London gaat sportkledij verkopen

Hackett London gaat sportkledij verkopen

Het Britse merk Hackett London, onderdeel van de Pepe Jeans Group, gaat een collectie verkopen die volledig gericht is op sportievelingen. Het is de eerste keer dat het merk zich waagt aan een collectie met sportieve kledij.

Reflecterende elementen

De HKT Sport-collectie zal bestaan uit kledij die voornamelijk gedragen kan worden door loopsporters. De kleding zal vooral te vinden zijn in de kleuren blauw en grijs, waarbij ook extra aandacht is besteed aan veiligheid met de toevoeging van reflecterende elementen. Ook zijn er handige details aangebracht, zoals een plek om muziekspelers in weg te steken.


De collectie zal vanaf februari 2016 te vinden zijn in de winkels van Hackett London. Wereldwijd heeft het merk bijna 150 winkels en het is daarnaast aanwezig in de Spaanse warenhuisketen El Corte Ingles.


Voor Hackett London is de verkoop van sportkledij een sprong in het duister. Het merk staat momenteel voornamelijk bekend vanwege collecties die bestaan uit kostuums en andere formele en minder formele outfits.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour toont allergenen in app

22/03/2018

Carrefour heeft een extra functie toegevoegd aan zijn app: gebruikers kunnen voortaan producten scannen om meer informatie te krijgen over allergenen, zodat ze beter kunnen inschatten of er mogelijk problemen mee zijn.

Geen fusie tussen veilingen BelOrta en Coöperatie Hoogstraten

21/03/2018

Er komt voorlopig geen fusie tussen de veilingen van BelOrta en Hoogstraten. Een jaar geleden waren daar gesprekken rond opgestart, maar nu maken de twee bedrijven duidelijk dat het plan alvast voorlopig in de koelkast verdwijnt.

Colruyt lanceert socialeshoppingapp Apporto voor grote publiek

21/03/2018

Colruyt heeft het platform Apporto voor het grote publiek gelanceerd. Gebruikers kunnen er hun boodschappenlijstje achterlaten, waarna iemand anders in hun plaats naar de winkel gaat en de boodschappen doet.

HelloFresh koopt Amerikaanse concurrent en groeide sterk in 2017

21/03/2018

HelloFresh zag vorig jaar zijn omzet met 52% omhoog gaan. De dienst voor maaltijdboxen komt ook weer dichter bij het break-evenpunt: eind dit jaar zal er voor het eerst winst zijn, voorspelt het Duitse bedrijf.

Delhaize en Ikea bij winnaars Food Waste Awards

21/03/2018

Voedselverlies staat steeds hoger op de maatschappelijke agenda. De tweede editie van de Food Waste Awards bekroonde de beste ideeën om dit probleem tegen te gaan, en ook twee bekende retailers vielen in de prijzen. 

McDonald’s wil 40 nieuwe vestigingen in België

20/03/2018

Fastfoodketen McDonald’s wil de komende vijf jaar maar liefst 40 nieuwe vestigingen openen in België, wat ongeveer de helft is van het huidige aantal. Zo moeten er 2000 banen bijkomen.

Back to top