Madam Bakster gaat voor groei | RetailDetail

Madam Bakster gaat voor groei

Madam Bakster gaat voor groei

Madam Bakster, een online bakkerij met alternatieve desserts, schakelt een versnelling hoger. Eind juli verhuist het bedrijfje van de ‘Gentse student-ondernemer van het jaar’ naar een nieuw pand en binnenkort levert het ook in Antwerpen en Brugge.

 “Guiltfree bakery"

Het gaat snel voor Laura Verhulst, bedenkster van online bakkerij ‘Madam Bakster’: in april werd ze nog verkozen tot ‘Gentse student-ondernemer van het jaar’‑ wat haar motiveerde om haar culinair project samen met haar vriend uit te bouwen tot een eigen zaak ‑ en nu kiest het duo resoluut voor groei.

 

“Wat startte als een hobby, willen we nu naar een hoger niveau tillen. We gaan niet enkel ons assortiment uitbreiden, maar zullen ook in Brugge, Antwerpen... leveren”, laat Laura Verhulst weten. Vooralsnog leverde Madam Bakster enkel in Gent via cargovélo. Eind juli neemt het piepjonge bedrijfje zijn intrek in een nieuw pand aan de Brabantdam in Gent. “Vanaf 4 juli sluiten we even de deuren om ons helemaal voor te bereiden op de verhuis. Vanaf 25 juli gaan we van start op een nieuwe locatie, met een nieuwe website: mét webshop, bestellen wordt dus gemakkelijker.”

 

En zeggen dat voor Laura Verhulst alles startte vanuit een persoonlijke frustratie. Jarenlang worstelde ze met haar gewicht en zelfs toen ze van 82 naar 57 kilo was gegaan, bleef ze met schuldgevoelens zitten telkens wanneer ze iets zoet at. Daarom bedacht ze dessertjes die veganistisch en glutenvrij zijn, waarbij ze producten als room en suiker zoveel als mogelijk vervangt door gezondere alternatieven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon wil nog zes kassaloze winkels openen

23/02/2018

Er komen na de opening van de eerste Amazon Go-winkel vorige maand nog minstens zes van de hoogtechnologische en kassaloze winkels gemakswinkels bij. Onder meer Los Angeles en Seattle krijgen nieuwe Amazon Go-winkels.

Belgische CEO Le Pain Quotidien verlaat bedrijf

23/02/2018

Vincent Herbert heeft na 17 jaar besloten om zijn functie als CEO van Le Pain Quotidien neer te leggen. Hij wordt opgevolgd door Jerry Gamez, die flink wat ervaring heeft bij fastfoodketen Burger King en Walmart.

Filet Pur: Uw portie speculatieve onzin

23/02/2018

Here we go again: foodretail is in essentie slechts een loopgravenoorlog. Maar wie haalt de consument uit z’n winterdepressie? Hier ligt een ondankbare taak voor het wekelijkse nieuwsoverzicht van RetailDetail Food!

Ontdek de smaak van morgen op Tavola 2018: 11-12-13 maart 2018 in Kortrijk Xpo

23/02/2018

(publireportage) Delicatessen & hoge kwaliteit maken van Tavola een topevent voor de foodretail,  met 450 marktleiders én ambachtelijke fabrikanten, en veel nieuwigheden. We stellen u graag de winnaars van de Gouden Tavola voor.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Back to top