Madam Bakster gaat voor groei

Madam Bakster gaat voor groei

Madam Bakster, een online bakkerij met alternatieve desserts, schakelt een versnelling hoger. Eind juli verhuist het bedrijfje van de ‘Gentse student-ondernemer van het jaar’ naar een nieuw pand en binnenkort levert het ook in Antwerpen en Brugge.

 “Guiltfree bakery"

Het gaat snel voor Laura Verhulst, bedenkster van online bakkerij ‘Madam Bakster’: in april werd ze nog verkozen tot ‘Gentse student-ondernemer van het jaar’‑ wat haar motiveerde om haar culinair project samen met haar vriend uit te bouwen tot een eigen zaak ‑ en nu kiest het duo resoluut voor groei.

 

“Wat startte als een hobby, willen we nu naar een hoger niveau tillen. We gaan niet enkel ons assortiment uitbreiden, maar zullen ook in Brugge, Antwerpen... leveren”, laat Laura Verhulst weten. Vooralsnog leverde Madam Bakster enkel in Gent via cargovélo. Eind juli neemt het piepjonge bedrijfje zijn intrek in een nieuw pand aan de Brabantdam in Gent. “Vanaf 4 juli sluiten we even de deuren om ons helemaal voor te bereiden op de verhuis. Vanaf 25 juli gaan we van start op een nieuwe locatie, met een nieuwe website: mét webshop, bestellen wordt dus gemakkelijker.”

 

En zeggen dat voor Laura Verhulst alles startte vanuit een persoonlijke frustratie. Jarenlang worstelde ze met haar gewicht en zelfs toen ze van 82 naar 57 kilo was gegaan, bleef ze met schuldgevoelens zitten telkens wanneer ze iets zoet at. Daarom bedacht ze dessertjes die veganistisch en glutenvrij zijn, waarbij ze producten als room en suiker zoveel als mogelijk vervangt door gezondere alternatieven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Private-equitybedrijf KKR dicht bij overname margarines Unilever

15/12/2017

Unilever en het private-equitybedrijf KKR hebben een deal bereikt voor de overname van de margarinedivisie van Unilever. KKR zou ongeveer 6,8 miljard euro neertellen en de transactie moet midden volgend jaar afgerond zijn.

Filet Pur: Hallucinante waanbeelden? Eén adres!

15/12/2017

Jef Colruyt is een onverstoorbaar toonbeeld van sereniteit, en de pata negra ham is de bitcoin van de charcuterie. Slechts twee conclusies uit een alweer leerrijke FMCG-week, voor u op smaak gebracht door RetailDetail Food!

Ellis Gourmet Burger zoekt partner voor internationale expansie

15/12/2017

De Belgische hamburgerketen Ellis Gourmet Burger wil na België, Nederland en Frankrijk ook andere landen veroveren en is daarom op zoek naar een investeerder om die expansie te financieren. Mogelijk komt er een nieuwe meerderheidsaandeelhouder.

Heineken gaat Mort Subite internationaal uitrollen

15/12/2017

Heineken gaat het Belgische biermerk Mort Subite wereldwijd aan de man proberen te brengen. Dat deed het eerder ook al met Affligem en dat werd een groot succes. Mort Subite wordt beschikbaar in alle landen waar Heineken te vinden is.

RetailDetail Food #26 staat online

15/12/2017

Zijn sales reps nog welkom op de winkelvloer? Die vraag stelden we in het 26ste nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers. De antwoorden liepen uiteen.

Amazon brengt zijn huismerken naar Europa

14/12/2017

Nu Amazon Prime in steeds meer Europese landen beschikbaar is, haalt Amazon ook zijn FMCG-huismerken naar boven. De voorbije weken lanceerde het online warenhuis een aantal nieuwe producten onder private label in Europa en meer is op komst. 

Back to top