Nieuw concept Cook & Serve opent winkel in Brugge | RetailDetail

Nieuw concept Cook & Serve opent winkel in Brugge

Nieuw concept Cook & Serve opent winkel in Brugge

Op 25 oktober is België weer een nieuw winkelconcept rijker: dan opent Cook & Serve zijn deuren in Brugge.  Oprichters Tom Van Moer en Lode Verschuere noemen hun nieuweling "een beleveniswinkel met alles voor de betere hobbykok".

Professionele kookmerken en verrassende marketing

Cook & Serve zal binnen enkele maanden zijn deuren openen in hartje Brugge, een bewuste keuze van de initiatiefnemers. "We kijken enorm uit naar de opening van Cook & Serve en treffen momenteel alle nodige voorbereidingen. Het pand in de Geldmuntstraat wordt volledig vernieuwd en omgetoverd in een 200 vierkante meter groot winkelparadijs voor de levensgenieter", zegt Tom Van Moer.

 

Om op te vallen tussen al het andere retailgeweld willen ze bij Cook & Serve op vlak van marketing verrassend uit de hoek komen. Vooral de mascotte zou daarbij een belangrijke rol spelen: "Maurice, de mascotte van Cook & Serve en onderdeel van het logo, zal de mensen informeren, verleiden en een selectie maken uit de beste producten op de markt", zegt medeoprichter Lode Verschuere.

 

Bij Cook & Serve zal je een ruim assortiment aan benodigdheden voor de hobbykok vinden, met daarnaast ook producten voor het interieur en geschenken. De winkel zal ook professionele kookmerken aanbieden. Momenteel wordt ook al bekeken of er ook een Cook & Serve kan komen in andere steden.

 

Oprichters met ervaring

Beide oprichters hebben al flink wat ervaring die ze kunnen aanwenden tijdens hun nieuwe project. Tom Van Moer heeft al 10 jaar retailervaring bij onder andere Habitat en Go Sport, Lode Verschuere is eigenaar en oprichter van marketing- en persbureau MarketAir en mag onder andere Thomas Cook Airlines en Jetairfly tot zijn klanten rekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Duvel Moortgat de Italiaanse toer op

22/02/2018

Duvel Moortgat heeft zijn minderheidsbelang in de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato opgetrokken tot 70%. De Belgische brouwerij, ook bekend van Vedett, zit al sinds 2016 in het kapitaal van de brouwerij uit Soragna bij Parma.

Colruyt haalt producten Nestlé uit de rekken

21/02/2018

Colruyt heeft minstens 18 producten van Nestlé uit de winkelrekken gehaald. Beide partijen zijn immers niet tot een akkoord gekomen over de prijzen en dus worden de producten tijdelijk niet meer verkocht bij Colruyt.

Supermarkten rekenen af met Europees voorstel voor boerenwelzijn

20/02/2018

Het zint sommige supermarkten niet dat de Europese Commissie boeren hogere prijzen wil geven bij onderhandelingen. Distributeurs uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk waarschuwen voor prijsstijgingen voor de consument.

Deze foodinnovaties gaan het maken

20/02/2018

Vernieuwing in voeding is de kern van de wedstrijd Gouden Tavola. Vallen dit jaar in de prijzen: Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en J.L. Lambert. Hun producten komen morgen op het bord of in het glas van de consument.

Belgische noedelshops Umamido trekken naar buurlanden

20/02/2018

De Belgische keten van noedelrestaurants Umamido trekt volgend jaar naar het buitenland en opent ook nieuwe vestigingen in ons land. Umamido serveert ramen, een Japans geïnspireerde noedelsoep. 

Jupiler verdwijnt voor enkele maanden uit de rekken

20/02/2018

AB InBev pakt uit met een ongewone marketingstunt: succesmerk Jupiler verdwijnt voor enkele maanden uit de rekken. Om de Rode Duivels te "steunen" op het WK voetbal (of, er een graantje van mee te pikken) heet het merk tot deze zomer Belgium. 

Back to top