Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Spadel, de Belgische drankenproducent, heeft aangekondigd dat het op het einde van dit jaar verhuist van Schaarbeek naar Sint-Lambrechts-Woluwe. Het oude gebouw wordt verkocht.

Duurzame locatie

"De nieuwe locatie te Woluwe biedt een motiverende en dynamische werkomgeving in lijn met de waarden van het bedrijf, zoals nabijheid en openheid. Zo zullen alle werknemers op eenzelfde plateau plaatsnemen wat de onderlinge dynamiek en interactie ten goede komt", zegt Spadel in een persbericht. Belangrijk bij de keuze van het nieuwe gebouw was dat het ook beantwoorde aan de duurzaamheidsfilosofie van het bedrijf.

 

De verhuis moet tegen eind oktober 2014 gebeurd zijn. Dan moeten de 87 werknemers van de Spadel hoofdzetel hun nieuwe werkplek kunnen innemen.

 

Spadel is de marktleider voor natuurlijk mineraalwater in België met Spa en Bru en heeft 5 productiesites in Europa: twee in België, twee in Frankrijk en één in Wales. In totaal werken er 743 mensen voor het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Het kan altijd nog erger

20/10/2017

Het is geen feestje hoor, werken in FMCG. Slechts enkelen komen er vrolijk mee weg, de meerderheid lijdt in stilte. Zoals nogmaals blijkt uit het ironische weekoverzicht van RetailDetail Food, dat vandaag vol nuttig advies staat.

RetailDetail Food #24 staat online

20/10/2017

Zijn winkels in drukke stadscentra steeds moeilijker bereikbaar? Voelen ze het aan de omzet, nemen ze maatregelen? Het nieuwe nummer van de gepersonaliseerde RetailDetail Food krant gaat er dieper op in.

Vleesvervangers bezig aan sterke opmars

20/10/2017

De verkoop van vleesvervangers is de voorbij drie jaar met maar liefst 40% gestegen. Ondertussen koopt een kwart van de Belgische huishoudens wel eens een vleesvervanger en is het aanbod sterk gegroeid.

Metro kent kleine groei in 2016/2017

20/10/2017

Uit de voorlopige cijfers van het Duitse Metro blijkt dat het bedrijf in het boekjaar 2016/2017 met 1,6% is gegroeid. Ook op vergelijkbare basis was er nog net sprake van groei. Metro spreekt van een succesvol jaar.

Emté blijft wegen op resultaten Sligro Food Group

19/10/2017

Bij de bekendmaking van de resultaten voor het derde kwartaal heeft Sligro Food Group laten verstaan dat het nog steeds op zoek is naar een oplossing voor Emté. Ondertussen blijft de omzet van die bedrijfstak dalen.

Unilever verkoopt minder ijsjes in magere zomer

19/10/2017

De voorbije zomer was er maar weinig sprake van stralend weer en dat heeft ook zijn effect gehad op de ijsverkoop van Unilever. Dat onderdeel van het Brits-Nederlandse bedrijf zag zijn omzet met 6,7% dalen.

Back to top