Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor | RetailDetail

Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Spadel, de Belgische drankenproducent, heeft aangekondigd dat het op het einde van dit jaar verhuist van Schaarbeek naar Sint-Lambrechts-Woluwe. Het oude gebouw wordt verkocht.

Duurzame locatie

"De nieuwe locatie te Woluwe biedt een motiverende en dynamische werkomgeving in lijn met de waarden van het bedrijf, zoals nabijheid en openheid. Zo zullen alle werknemers op eenzelfde plateau plaatsnemen wat de onderlinge dynamiek en interactie ten goede komt", zegt Spadel in een persbericht. Belangrijk bij de keuze van het nieuwe gebouw was dat het ook beantwoorde aan de duurzaamheidsfilosofie van het bedrijf.

 

De verhuis moet tegen eind oktober 2014 gebeurd zijn. Dan moeten de 87 werknemers van de Spadel hoofdzetel hun nieuwe werkplek kunnen innemen.

 

Spadel is de marktleider voor natuurlijk mineraalwater in België met Spa en Bru en heeft 5 productiesites in Europa: twee in België, twee in Frankrijk en één in Wales. In totaal werken er 743 mensen voor het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Europese inkoopgroep Agecore zet Nestlé onder druk

16/02/2018

De Europese inkoopgroep Agecore heeft er mee gedreigd om 160 producten van Nestlé van zijn lijst te schrappen, tenzij ze betere voorwaarden krijgen. Onder andere Colruyt, Coop en Edeka maken deel uit van Agecore.

Kraft Heinz voldoet niet aan verwachtingen

16/02/2018

Het Amerikaanse Kraft Heinz heeft in het vierde kwartaal zowel op vlak van omzet als op vlak van winst niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van de analisten. De winst vernegenvoudigde wel, maar dat overtuigde de analisten niet.

Sterke tweede jaarhelft stuwt Danone in 2017

16/02/2018

Danone heeft het boekjaar 2017 kunnen afsluiten met een vergelijkbare groei van 2,5%, die het vooral te danken heeft aan een sterke tweede jaarhelft. Daarin ging de vergelijkbare omzet er met 4,2% op vooruit.

Aldi Nord en Süd fuseren niet, maar gaan wel samenwerken

16/02/2018

Tot een fusie komt het momenteel nog niet, maar Aldi Nord en Aldi Süd bekijken wel de mogelijkheid om in Duitsland nauw samen te werken op vlak van inkoop en marketing. Een toekomstige fusie wordt wel ontkend.

Filet Pur: Er staat een olifant aan de kassa

16/02/2018

Hoe de Spaanse voedingsindustrie zich van haar mooiste zijde laat kennen, waarom de foodconcurrentie naar ongekende hoogten stijgt en tegen wanneer de job van kassamedewerker verdwijnt? Dat vertelt het ongezouten weekoverzicht van RetailDetail Food!

Aldi richt de blik op Italië

16/02/2018

Aldi is klaar om vanaf volgende maand ook de Italiaanse markt te veroveren: dan opent het in een klap tien nieuwe winkels in het Zuid-Europese land. Het bouwde ook een eerste distributiecentrum nabij Verona.

Back to top