Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor | RetailDetail

Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Spadel verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Spadel, de Belgische drankenproducent, heeft aangekondigd dat het op het einde van dit jaar verhuist van Schaarbeek naar Sint-Lambrechts-Woluwe. Het oude gebouw wordt verkocht.

Duurzame locatie

"De nieuwe locatie te Woluwe biedt een motiverende en dynamische werkomgeving in lijn met de waarden van het bedrijf, zoals nabijheid en openheid. Zo zullen alle werknemers op eenzelfde plateau plaatsnemen wat de onderlinge dynamiek en interactie ten goede komt", zegt Spadel in een persbericht. Belangrijk bij de keuze van het nieuwe gebouw was dat het ook beantwoorde aan de duurzaamheidsfilosofie van het bedrijf.

 

De verhuis moet tegen eind oktober 2014 gebeurd zijn. Dan moeten de 87 werknemers van de Spadel hoofdzetel hun nieuwe werkplek kunnen innemen.

 

Spadel is de marktleider voor natuurlijk mineraalwater in België met Spa en Bru en heeft 5 productiesites in Europa: twee in België, twee in Frankrijk en één in Wales. In totaal werken er 743 mensen voor het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.

Hoegaarden verhuist deel productie naar Vietnam en China

18/05/2018

Het witbier Hoegaarden groeit sterk in Azië, maar verliest zijn pluimen in Europa. AB InBev verhuist daarom een deel van de productie naar China en Vietnam: in de brouwerij in Hoegaarden zelf wordt twee dagen per week minder gebrouwen.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.