Twee nieuwe Spars en heropening Eurospar Ieper

Twee nieuwe Spars en heropening Eurospar Ieper

Voor Spar zijn het drukke weken geweest. Gisteren heropende de Eurospar in Ieper zijn deuren en in oktober werden er ook al twee nieuwe Spar-filialen geopend, in Oostduinkerke en Gistel.

Werken na meer dan jaar afgerond

De uitbreidingswerken in de Eurospar in Ieper waren al aan de gang sinds oktober 2012. Meer dan een jaar later kan de nieuwe winkel dus eindelijk worden opgeleverd. Daarbij ging de winkeloppervlakte van 1.300 naar 2.000 m², waarmee de vernieuwde winkel meteen de grootste in zijn soort is.

 

De winkel bleef tijdens de werken steeds geopend. Om klanten beter te kunnen bedienen werden er tien extra personeelsleden aangeworven en kwamen er zeven nieuwe kassa's. Ook de aankleding en de inrichting werd grondig aangepakt.

 

Nog twee nieuwe winkels

De nieuwe Spar in Gistel werd dan weer op 17 oktober geopend. De winkel heeft een oppervlakte van 391 m² en legt de focus op verse groenten en fruit. Vijf jaar geleden werd de oude Spar-winkel in Gistel afgebroken en op die plaats is de nieuwe nu geopend.

 

Ook in Oostduinkerke kwam er op 3 oktober een nieuwe Spar. Net als in Gistel wordt in Oostduinkerke de focus op vers gelegd. Zo halen ze in de winkel 55 procent van de omzet uit versproducten.

Tags: