Volgende week heropening Spar Bokrijk

Volgende week heropening Spar Bokrijk

Op 24 maart heropent de Spar-winkel aan de Zandstraat in Hasselt zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel kreeg een volledig nieuw interieur in de stijl van de nieuwe generatie buurtsupermarkten van Spar.

Meer aandacht voor vers

De supermarkt van uitbater Chris Janssen bestaat al 26 jaar onder verschillende namen, maar opende in 1990 onder de vlag van Eurospar. Voortaan zal de winkel opnieuw onder de naam Spar werken, als onderdeel van de Retail Partners Colruyt Group.

 

De winkel werd ook uitgebreid van 830 naar 940 m²: “Achteraan kregen we er opslagruimte bij, maar ook vooraan winnen we enkele meters”, vertelt Chris Janssen. “Dat zullen de klanten meteen merken bij het binnenkomen: ze hebben meer ruimte om te bewegen en kunnen zo in alle rust hun boodschappen doen.”

 

Verder werd heel het interieur aangepakt, zodat het nu aansluit bij het nieuwe concept van de Spar-buurtsupermarkten. De verschillende versafdelingen staan nu meer in de kijker en moeten een marktgevoel creëren. Daarnaast werden er een aantal digitale schermen geplaatst, waar klanten meer informatie of inspiratie kunnen vinden.

 

Er werd ook een nieuw koelsysteem op CO2 geïnstalleerd en er is tevens betere installatie geplaatst. Beide vernieuwingen moeten de ecologische voetafdruk van de winkel verkleinen.

Tags: