Volgende week heropening Spar Bokrijk | RetailDetail

Volgende week heropening Spar Bokrijk

Volgende week heropening Spar Bokrijk

Op 24 maart heropent de Spar-winkel aan de Zandstraat in Hasselt zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel kreeg een volledig nieuw interieur in de stijl van de nieuwe generatie buurtsupermarkten van Spar.

Meer aandacht voor vers

De supermarkt van uitbater Chris Janssen bestaat al 26 jaar onder verschillende namen, maar opende in 1990 onder de vlag van Eurospar. Voortaan zal de winkel opnieuw onder de naam Spar werken, als onderdeel van de Retail Partners Colruyt Group.

 

De winkel werd ook uitgebreid van 830 naar 940 m²: “Achteraan kregen we er opslagruimte bij, maar ook vooraan winnen we enkele meters”, vertelt Chris Janssen. “Dat zullen de klanten meteen merken bij het binnenkomen: ze hebben meer ruimte om te bewegen en kunnen zo in alle rust hun boodschappen doen.”

 

Verder werd heel het interieur aangepakt, zodat het nu aansluit bij het nieuwe concept van de Spar-buurtsupermarkten. De verschillende versafdelingen staan nu meer in de kijker en moeten een marktgevoel creëren. Daarnaast werden er een aantal digitale schermen geplaatst, waar klanten meer informatie of inspiratie kunnen vinden.

 

Er werd ook een nieuw koelsysteem op CO2 geïnstalleerd en er is tevens betere installatie geplaatst. Beide vernieuwingen moeten de ecologische voetafdruk van de winkel verkleinen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon wil nog zes kassaloze winkels openen

23/02/2018

Er komen na de opening van de eerste Amazon Go-winkel vorige maand nog minstens zes van de hoogtechnologische en kassaloze winkels gemakswinkels bij. Onder meer Los Angeles en Seattle krijgen nieuwe Amazon Go-winkels.

Belgische CEO Le Pain Quotidien verlaat bedrijf

23/02/2018

Vincent Herbert heeft na 17 jaar besloten om zijn functie als CEO van Le Pain Quotidien neer te leggen. Hij wordt opgevolgd door Jerry Gamez, die flink wat ervaring heeft bij fastfoodketen Burger King en Walmart.

Filet Pur: Uw portie speculatieve onzin

23/02/2018

Here we go again: foodretail is in essentie slechts een loopgravenoorlog. Maar wie haalt de consument uit z’n winterdepressie? Hier ligt een ondankbare taak voor het wekelijkse nieuwsoverzicht van RetailDetail Food!

Ontdek de smaak van morgen op Tavola 2018: 11-12-13 maart 2018 in Kortrijk Xpo

23/02/2018

(publireportage) Delicatessen & hoge kwaliteit maken van Tavola een topevent voor de foodretail,  met 450 marktleiders én ambachtelijke fabrikanten, en veel nieuwigheden. We stellen u graag de winnaars van de Gouden Tavola voor.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Back to top