Volgende week heropening Spar Bokrijk | RetailDetail

Volgende week heropening Spar Bokrijk

Volgende week heropening Spar Bokrijk

Op 24 maart heropent de Spar-winkel aan de Zandstraat in Hasselt zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel kreeg een volledig nieuw interieur in de stijl van de nieuwe generatie buurtsupermarkten van Spar.

Meer aandacht voor vers

De supermarkt van uitbater Chris Janssen bestaat al 26 jaar onder verschillende namen, maar opende in 1990 onder de vlag van Eurospar. Voortaan zal de winkel opnieuw onder de naam Spar werken, als onderdeel van de Retail Partners Colruyt Group.

 

De winkel werd ook uitgebreid van 830 naar 940 m²: “Achteraan kregen we er opslagruimte bij, maar ook vooraan winnen we enkele meters”, vertelt Chris Janssen. “Dat zullen de klanten meteen merken bij het binnenkomen: ze hebben meer ruimte om te bewegen en kunnen zo in alle rust hun boodschappen doen.”

 

Verder werd heel het interieur aangepakt, zodat het nu aansluit bij het nieuwe concept van de Spar-buurtsupermarkten. De verschillende versafdelingen staan nu meer in de kijker en moeten een marktgevoel creëren. Daarnaast werden er een aantal digitale schermen geplaatst, waar klanten meer informatie of inspiratie kunnen vinden.

 

Er werd ook een nieuw koelsysteem op CO2 geïnstalleerd en er is tevens betere installatie geplaatst. Beide vernieuwingen moeten de ecologische voetafdruk van de winkel verkleinen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.