CKS heropent winkels op tijd voor laatste solden

Gevel winkel van retailer CKS
Foto: Facebook CKS

Zeven winkels van modeketen CKS gaan vandaag opnieuw open. Overnemer CRG, de moederholding van JBC, zorgt ervoor dat de kledingwinkels alsnog kunnen deelnemen aan het laatste weekend van de zomersolden.

 

Zelfde merkidentiteit

Een week na de overname door Claes Retail Group openen zeven winkels van CKS opnieuw de deuren: het gaat om de vestigingen in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Nieuwpoort, Waasland en Wijnegem, die zo nog gauw mee kunnen profiteren van het laatste soldenweekend. "De medewerkers hebben ontzettend veel zin om mee te stappen in ons verhaal en staan paraat om de heropening – coronaproof – in goede banen te leiden", laat CEO Bart Claes weten. CRG belooft de bestaande identiteit van CKS te blijven respecteren en ook qua kwaliteit op dezelfde manier te positioneren.

 

Ondertussen wordt ook volop gewerkt aan de heropstart van de webshop van het modemerk. "Het is fantastisch om de gedrevenheid te zien, zowel bij CRG-collega’s als bij de CKS-medewerkers. We zetten er samen onze schouders onder, zodat we de CKS-klanten zo snel als mogelijk en op alle vlakken de volledige CKS-ervaring terug kunnen geven", klinkt het. De nieuwe eigenaar gelooft immers in een "full omnichannel"-benadering voor het label. Daarbij zal het merk niet alleen in de eigen webshop, maar ook op andere webplatformen worden aangeboden.

 

Claes Retail Group nam vorige week de formules CKS, Fred & Ginger en Baker Bridge over van het failliete FNG. Die twee laatsten zullen voortaan enkel in de winkels van JBC te vinden zijn, maar CKS wordt een derde pijler naast JBC en Mayerline. Het merk behoudt zeven winkels, veertien shop-in-shops bij Galeria Inno, eigen groothandel en onlineverkoop.