Binnenkort opnieuw Trocathlon bij Decathlon

Binnenkort opnieuw Trocathlon bij Decathlon

Van 15 tot 22 maart organiseert Decathlon opnieuw een Trocathlon, een beurs waar particulieren tweedehands sportmateriaal kunnen kopen en verkopen onder begeleiding van medewerkers van de keten.

"Producten een tweede leven geven"

Het zal de tweede keer zijn dat de vijftien Decathlon-winkels in België samen een Trocathlon houden. Decathlon-medewerkers helpen met de bepaling van de prijs en het uitstallen van hun producten en gaan de veiligheid van de producten na. Voor de verkochte producten krijgen de verkopers waardebonnen van Decathlon.

 

"Voor Decathlon is deze 'ruilhandel' steeds een belangrijke en evidente factor geweest om onze producten een tweede leven te geven", zegt customer service manager Olivier Flament in een persbericht. "Met Trocathlon willen we zo veel mogelijk mensen de kans bieden om aan sport te doen, in al zijn facetten."

 

Vanaf 13 maart kunnen verkopers hun producten aanbieden, om de prijs te bepalen en te laten testen op veiligheid. Vanaf 15 maart loopt dan de verkoop, met op 22 maart – de laatste dag – een koopjesdag met extra kortingen van twintig procent. Op de vorige editie van Trocathlon werden ongeveer 20.000 artikelen verhandeld.

Tags: