Binnenkort opnieuw Trocathlon bij Decathlon

Binnenkort opnieuw Trocathlon bij Decathlon

Van 15 tot 22 maart organiseert Decathlon opnieuw een Trocathlon, een beurs waar particulieren tweedehands sportmateriaal kunnen kopen en verkopen onder begeleiding van medewerkers van de keten.

"Producten een tweede leven geven"

Het zal de tweede keer zijn dat de vijftien Decathlon-winkels in België samen een Trocathlon houden. Decathlon-medewerkers helpen met de bepaling van de prijs en het uitstallen van hun producten en gaan de veiligheid van de producten na. Voor de verkochte producten krijgen de verkopers waardebonnen van Decathlon.

 

"Voor Decathlon is deze 'ruilhandel' steeds een belangrijke en evidente factor geweest om onze producten een tweede leven te geven", zegt customer service manager Olivier Flament in een persbericht. "Met Trocathlon willen we zo veel mogelijk mensen de kans bieden om aan sport te doen, in al zijn facetten."

 

Vanaf 13 maart kunnen verkopers hun producten aanbieden, om de prijs te bepalen en te laten testen op veiligheid. Vanaf 15 maart loopt dan de verkoop, met op 22 maart – de laatste dag – een koopjesdag met extra kortingen van twintig procent. Op de vorige editie van Trocathlon werden ongeveer 20.000 artikelen verhandeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Amazon bijna klaar om kassaloze Go te lanceren"

20/11/2017

Volgens sommige bronnen werft Amazon momenteel bouwmanagers en marketeers aan voor zijn Amazon Go-team. Dat wijst er mogelijk op dat de supermarkt zonder personeel nu ook echt in de startblokken staat.

Mark Thomson (Zebra): "De tools voor de toekomst zijn al voorhanden"

17/11/2017

Volgens Mark Thomson, Director of Retail Industry Solutions bij Zebra, verandert de retail in de nabije toekomst ingrijpender dan in de voorbije vijftig jaar bij elkaar opgeteld.

Qrf Beste Winkelketen van België en Qrf Webshop Awards: spanning stijgt!

16/11/2017

Op donderdag 23 november is het zover: op die avond worden de winnaars van de ‘Qrf Beste Winkelketen van België’ en ‘Qrf Webshop Awards’ bekendgemaakt tijdens de RetailDetail Night. 

Omzet 100 grootste webshops in België stijgt 13,5%

16/11/2017

De omzet van de top 100 webshops in België is van 3,7 miljard euro toegenomen naar 4,2 miljard euro, een stijging met 13,5%. Vooral voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen gaan vlotter over de digitale toonbank.

Supermarkten aan de ketting in regio Turnhout

16/11/2017

Grootwarenhuizen kunnen niet langer uitbreiden of nieuwe filialen openen in de stadsregio Turnhout. De maatregel moet de lokale handel in Turnhout, Vosselaar, Beerse en Oud-Turnhout een duwtje in de rug geven.

Topman Horeca Vlaanderen nieuwe baas Unizo

16/11/2017

Als de raad van bestuur van Unizo op 7 december het licht op groen zet, wordt Danny Van Assche de opvolger van Karel Van Eetvelt als topman bij ondernemersorganisatie. Voor de 45-jarige Van Assche zou dat een terugkeer naar de roots zijn.

Back to top