Cats & Dogs opent vijfde dierenwinkel in Lier

Cats & Dogs

De jonge keten van dierenwinkels Cats & Dogs opent haar vijfde vestiging: op de ring van Lier is voortaan een natuurwinkel voor huisdieren te vinden, en een krabpaal van vier meter.

 

De biowinkel van de dieren

Cats & Dogs heeft de deuren van haar vijfde winkel geopend: langs de ring van Lier, naast de winkel van Vanden Borre, prijkt de grootste winkel tot nu toe van de Antwerpse formule. Anders dan de naam doet vermoeden, verkoopt de winkel behalve voor katten en honden ook voeding en toebehoren voor vogels, vissen en knaagdieren.

 

De keten differentieert zich evenwel met een natuurlijk aanbod. “In ons ecologisch aanbod focussen we vooral op duurzame en natuurlijke producten. Je kan ons vergelijken met de biowinkels ten overstaan van de supermarkten”, vertelt zaakvoerder Kevin Massart. Zo ontwikkelde Cats & Dogs recent zelf natuurlijke beloningshapjes voor honden, maar de formule verdeelt ook nog ongeveer 15 andere voedingsmerken.


Op een oppervlakte van 720 m² wil de vestiging in Lier ook een heuse belevingswinkel zijn. Zo is in de inrichting veel hout gebruikt, maar de echte eyecatchers zijn een kattenkrabpaal van vier meter hoog en een levensechte eikenboom in de winkel. 


Eerder had Cats & Dogs al dierenwinkels in Schilde, Sint-Job, Kalmthout en Rijkevorsel. In de toekomst wil de keten nog nieuwe vestigingen in de provincie Antwerpen openen, met name in landelijke regio’s.