Coronaveilig bijleren: RetailDetail lanceert Retail Summer School

Retail Summer School
Foto: RetailDetail

De zomer is de perfecte periode om de geesten scherp te stellen en weer vooruit te denken. Ga deze zomer 'back to school' met de Retail Summer School: ontmoet topsprekers en retailcollega’s in een veilige setting.

 

Hybride namiddagsessies

Ben je de videomeetings ook zo moe? Vanaf augustus kan je bij RetailDetail elke week terecht voor vinnige, dynamische en praktische namiddagsessies met topsprekers in hun vakgebied. Of je nu wil bijleren over marketing, 'optichannel' of duurzaamheid, tijdens de sessies van de Retail Summer School geven experten aan een intieme en beperkte groep van retailers het beste van hun knowhow uit de theorie en vooral de praktijk.

 

Het gaat om ‘hybride’ evenementen: de sessies zijn fysiek toegankelijk voor een beperkt publiek. Mondmaskers zijn verplicht, slimme cameramonitoring garandeert de ‘social distancing’ en houdt elke deelnemer veilig, zelfs tijdens de gezellige netwerkdrink achteraf. Ook maken we gebruik van Maggy, het nieuwe toestelletje dat waarschuwt wanneer je de aanbevolen afstand niet respecteert. Strategisch gesitueerd in de Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen, is de locatie zowel met het openbaar vervoer als met de wagen makkelijk bereikbaar.

 

Andere deelnemers kunnen de presentaties live online volgen. We houden de prijzen democratisch: tickets voor fysieke deelname kosten 175 euro, virtuele tickets 49 euro (exclusief btw).

 

Het voorlopige programma

13 augustus: Extreem Klantcentraal in de Ecosysteem-Economie door Rik Vera, global keynote speaker, partner bij nexxworks, docent aan de London Business School

10 september: The Future of Department Stores – boeklancering met Giovanni Colauto (CEO De Bijenkorf) en met auteurs Erik Van Heuven en Stefan Van Rompaey.

 

Binnenkort maken we bijkomende sessies bekend.

 

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Meer informatie via deze link.