Dossier FNG: het complete verhaal - Wouter Torfs en Bart Claes reageren - RetailDetail Magazine #8

Dossier FNG: het complete verhaal - Wouter Torfs en Bart Claes reageren - RetailDetail Magazine #8
Beeld: FNG

Exclusief in RetailDetail Magazine #8: een volledig overzicht van de schandaalverhalen die modegroep FNG blijven achtervolgen. Ook Wouter Torfs en Bart Claes (JBC) nemen een helder standpunt in.

 

Een uitgebreid dossier FNG

We hebben een uitgebreid "Dossier FNG" samengesteld, dat alle ontwikkelingen van de voorbije weken overzichtelijk samenvat en naar reacties peilt. Via deze link kan je ons gratis e-zine doorbladeren. Volg onze website voor meer updates.

 

Je leest in dit magazine ook hoe de warenhuizen de coronacrisis verteren, wat de ambities van Delhaize zijn met het mooie traiteursconcept Mr. Georges, hoe Jumbo zijn assortiment aanpast in Deurne, op welke manier elektroretailer Connect+ zich wapent tegen Amazon en waarom meubelretailer Fést zich niet laat afschrikken door corona.

 

Voortaan ontvang je elke zaterdagochtend gratis het gloednieuwe, digitale RetailDetail Magazine in je mailbox: een mooie uitgave die uitnodigt om tijdens een rustiger moment terug te blikken op een hectische retailweek. Voor adverteerders opent dit e-magazine bovendien nieuwe, multimediale communicatiemogelijkheden. Belangrijk, want juist in crisistijden is communicatie essentieel. Veel leesgenot!