Euro Shop opent nieuwe winkel in Mechelen

Euro Shop

Op woensdag 7 april opent Euro Shop een nieuwe vestiging in Mechelen, meteen de eerste in de provincie Antwerpen. De winkel is gelegen aan de Oscar Van Kesbeeckstraat.

 

"Alles onder één dak"

Voor Euro Shop is het de achtste winkel in ons land. Op één na (in Henegouwen) bevinden de andere zich allemaal in Oost- en West-vlaanderen. Met de nieuwe Mechelse vestiging zet Euro Shop dus voor het eerst de stap naar de provincie Antwerpen, meldt Made in Mechelen.

 

Het winkelconcept van de non-foodretailer is opgebouwd rond beleving en one-stop-shopping. De keten biedt meer dan 160.000 producten aan op een oppervlakte van zo’n 6.000 m².

 

“In onze winkel kunnen klanten terecht om onder één dak voor iedereen binnen het gezin het nodige terug te vinden. We denken hierbij aan speelgoed, school-en kantoorgerief, tuinmeubelen, doe-het-zelfproducten, auto-accessoires, huishoudartikelen, fietsen, multimedia, benodigdheden voor huisdieren, boeken, baby- en verzorgingsproducten en nog zoveel meer”, zegt Miguel Bethuyne, Algemeen Manager van Euro Shop groep.