Herman Toch op 21 maart op het RetailPodium | RetailDetail

Herman Toch op 21 maart op het RetailPodium

Herman Toch op 21 maart op het RetailPodium

Herman Toch, marketingspecialist en medeoprichter van adviesbureau Dreams & Fears, beschrijft in zijn boek “Transformeren om te overleven” hoe nieuwe denkmodellen cruciaal zijn om te blijven overleven. Op 21 maart demonstreert hij die op het RetailPodium.

Dromen en angsten

Toch startte als assistent aan de Vlerick Business Schoolen bouwde daarna aan een jarenlange ervaring in marketing en management in internationale bedrijven. Zo was hij in het verleden vicepresident global marketing bij Douwe Egberts en werkte hij als CEO van Censydiam.

 

Momenteel legt Toch zich toe op het adviseren van bekende merken als Heinz, Heineken, Philips, VMMa en de Colruyt-groep, onder meer via het managementadviesbureau Dreams & Fears dat Herman Toch in 2012 heeft opgericht samen met Klaus Lommatzsch, ex-CEO van reclamebureau Duval Guillaume.


“Brand relationship equity”

"Merken moeten zich afvragen welke rol ze spelen in het leven van mensen. De merken die zullen winnen in de wereld van morgen, zijn niet de merken met de sterkste ‘brand equity’, maar zij die de sterkste ‘brand relationship equity’ hebben", zei Toch daar toen over.

 

In zijn recentste boek “Transformeren om te overleven”, dat in 2012 de PIM Marketing Literatuurprijs won, neemt de marketingspecialist die ervaring dan ook mee en werkt hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit, waarmee Toch aantoont wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen.

 

 

Wil u vrijdag 21 maart ook participeren aan de workshop van Herman Toch op het RetailPodium? Schrijf u dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top