Kerstpop-up van Lidl steunt de voedselbanken

Foto's Lidl

Vandaag, 16 november, heeft Lidl op de Meir in Antwerpen een tijdelijke kerstshop geopend met het assortiment uit de webshop. Voor elke aankoop schenkt de retailer het equivalent aan de voedselbanken.

 

Eindejaarscollectie

In de pop-up, die open blijft tot zaterdag 24 november, worden items gepresenteerd die te koop zijn in de lidl-shop.be. Het aanbod in de eindejaarscollectie gaat van kerstversiering over speelgoed tot skimateriaal. Daarnaast kunnen klanten genieten van een hapje en een drankje in de winterbar. Lidl wil op deze manier de klanten nog meer vertrouwd maken met het brede online assortiment: de webshop bestaat nu al een aantal jaar en verkoopt ongeveer 5000 producten. Shoppers kunnen de producten niet meenemen, maar wel ter plaatse op tablets bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen.

 

Met deze pop-up geeft de discounter het startschot voor zijn inzameling in het kader van de Warmste Week. Al verschillende jaren ondersteunt Lidl de Belgische Voedselbanken en dat is dit jaar niet anders. Met deze actie hoopt de retailer opnieuw een aanzienlijk bedrag te kunnen schenken. Vorig jaar bedroeg de schenking 30.000 euro.