Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Binnenkort zullen alle winkels van de keten Ixina te bezoeken zijn via Google Street View. Het is daarmee de eerste grote Belgische keten die via Google Street View beschikbaar zal zijn. De eerste vestiging die van deze technologie gebruik zal maken, is die van Drogenbos.

"Innovatie is cruciaal"

"Technologische innovatie is voor ons cruciaal om onze klanten steeds de beste service te bieden", aldus Benoît Vrielinck, algemeen directeur van Ixina Belgium. "Het was voor ons dan ook een evidentie om meteen gebruik te maken van deze unieke tool van Google, waardoor onze klanten op voorhand reeds een kijkje kunnen gaan nemen in onze winkels."

 

Momenteel is het enkel de winkel in Drogenbos die met Google Street View zal werken, maar tegen de lente van 2014 is het de bedoeling dat ook de 45 andere vestigingen van Ixina op deze manier te bezoeken zijn.

 

Eind 2011 lanceerde Ixina ook al als eerste een technologie in zijn winkels, waarbij klanten via een 3D-bril hun droomkeuken in 3D konden beleven en erin konden rondwandelen. Ixina is in België de marktleider op vlak van keukens, met een omzet 105 miljoen euro en 46 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste winkels The Mint openen deuren

18/10/2017

De eerste winkels in The Mint, het vernieuwde Muntcentrum in Brussel, hebben de deuren geopend. Iam en Nyx kregen de primeur, morgen en overmorgen zullen nog een aantal merken hun voorbeeld volgen.

RetailDetail Magazine #5 staat online

18/10/2017

Op de cover van de oktobereditie van RetailDetail Magazine prijkt de nieuwe CEO van e5 mode, Alexander Talpe. Verder in dit nummer: een uitgebreid dossier over winkelvastgoed en stadsmobiliteit.

Nederlandse brillenverkoper Eyelove nu ook in België

18/10/2017

Het Nederlandse Eyelove, een prijzenbreker op de brillenmarkt, opent vandaag zijn eerste twee winkels in België. Daarnaast worden er ook al gesprekken gevoerd om snel nog meer vestigingen te openen.

Richemont verwacht forse winststijging voor eerste halfjaar

17/10/2017

Het Zwitserse luxebedrijf Richemont, eigenaar van onder andere horlogemerk Cartier, verwacht dat de winst voor de eerste helft van het boekjaar met maar liefst 80% de hoogte in gaat. De omzet gaat met meer dan 10% vooruit.

“Klantenkaarten leveren amper iets op”

17/10/2017

Klantenkaarten leveren trouwe klanten amper iets op: dat is de conclusie die Het Belang van Limburg trekt na een onderzoek bij twintig grote ketens. Die ketens zeggen dan weer dat de krant te weinig rekening houdt met persoonlijke promoties.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Back to top