Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Binnenkort zullen alle winkels van de keten Ixina te bezoeken zijn via Google Street View. Het is daarmee de eerste grote Belgische keten die via Google Street View beschikbaar zal zijn. De eerste vestiging die van deze technologie gebruik zal maken, is die van Drogenbos.

"Innovatie is cruciaal"

"Technologische innovatie is voor ons cruciaal om onze klanten steeds de beste service te bieden", aldus Benoît Vrielinck, algemeen directeur van Ixina Belgium. "Het was voor ons dan ook een evidentie om meteen gebruik te maken van deze unieke tool van Google, waardoor onze klanten op voorhand reeds een kijkje kunnen gaan nemen in onze winkels."

 

Momenteel is het enkel de winkel in Drogenbos die met Google Street View zal werken, maar tegen de lente van 2014 is het de bedoeling dat ook de 45 andere vestigingen van Ixina op deze manier te bezoeken zijn.

 

Eind 2011 lanceerde Ixina ook al als eerste een technologie in zijn winkels, waarbij klanten via een 3D-bril hun droomkeuken in 3D konden beleven en erin konden rondwandelen. Ixina is in België de marktleider op vlak van keukens, met een omzet 105 miljoen euro en 46 vestigingen.

Tags: