Kijk binnen bij Ixina Drogenbos | RetailDetail

Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Binnenkort zullen alle winkels van de keten Ixina te bezoeken zijn via Google Street View. Het is daarmee de eerste grote Belgische keten die via Google Street View beschikbaar zal zijn. De eerste vestiging die van deze technologie gebruik zal maken, is die van Drogenbos.

"Innovatie is cruciaal"

"Technologische innovatie is voor ons cruciaal om onze klanten steeds de beste service te bieden", aldus Benoît Vrielinck, algemeen directeur van Ixina Belgium. "Het was voor ons dan ook een evidentie om meteen gebruik te maken van deze unieke tool van Google, waardoor onze klanten op voorhand reeds een kijkje kunnen gaan nemen in onze winkels."

 

Momenteel is het enkel de winkel in Drogenbos die met Google Street View zal werken, maar tegen de lente van 2014 is het de bedoeling dat ook de 45 andere vestigingen van Ixina op deze manier te bezoeken zijn.

 

Eind 2011 lanceerde Ixina ook al als eerste een technologie in zijn winkels, waarbij klanten via een 3D-bril hun droomkeuken in 3D konden beleven en erin konden rondwandelen. Ixina is in België de marktleider op vlak van keukens, met een omzet 105 miljoen euro en 46 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


“Coolblue doet z’n stinkende best om klanten blij te maken”

23/02/2018

Een retailer die met humor het verschil maakt: het kan. Als je erin slaagt klanten blij te maken, hoef je nauwelijks in reclame te investeren, zegt Matthias De Clercq, manager van Coolblue België. Hij spreekt op het RetailDetail Omnichannel Congress.

150e Belgische Action opent de deuren

23/02/2018

Winkelketen Action opent op 24 februari haar 150e Belgische vestiging, in Nieuwpoort. De eerste Belgische winkel van Action opende in 2005, vorig jaar werden er nog zeventien nieuwe vestigingen neergepoot.

Nieuwe Europese garantierichtlijnen niet overal goed onthaald

23/02/2018

Het Europees Parlement heeft vandaag een voorstel goedgekeurd om de garantieregels voor heel Europa te harmoniseren. Die beslissing wordt door Comeos op applaus onthaald, maar Unizo ziet het dan weer als een gemiste kans.

Handelaars richten eigen netwerk op tegen winkelcriminaliteit

23/02/2018

Comeos, de Belgische federatie voor handel en diensten, heeft in samenwerking met de politie het Commerce Information Network (COMIN) opgericht. Dat moet handelaars helpen georganiseerde winkelcriminaliteit aan te pakken.

Blokker wil in 2019 opnieuw winst maken

23/02/2018

Met de Nederlandse winkelketen Blokker gaat het stilaan de juiste kant op, althans volgens CEO Casper Meijer. Hij verwacht wel dat Blokker dit jaar nog een verlies zal moeten slikken, maar mikt op winst in 2019.

KaDeTe, ’s werelds eerste startup-supermarkt, opent in Berlijn

22/02/2018

In Berlijn opent volgende maand KaDeTe, ’s werelds eerste startupsupermarkt. De fysieke marktplaats geeft startende merken en bedrijven de kans om in contact te komen met consumenten en inkopers.

Back to top