Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Kijk binnen bij Ixina Drogenbos

Binnenkort zullen alle winkels van de keten Ixina te bezoeken zijn via Google Street View. Het is daarmee de eerste grote Belgische keten die via Google Street View beschikbaar zal zijn. De eerste vestiging die van deze technologie gebruik zal maken, is die van Drogenbos.

"Innovatie is cruciaal"

"Technologische innovatie is voor ons cruciaal om onze klanten steeds de beste service te bieden", aldus Benoît Vrielinck, algemeen directeur van Ixina Belgium. "Het was voor ons dan ook een evidentie om meteen gebruik te maken van deze unieke tool van Google, waardoor onze klanten op voorhand reeds een kijkje kunnen gaan nemen in onze winkels."

 

Momenteel is het enkel de winkel in Drogenbos die met Google Street View zal werken, maar tegen de lente van 2014 is het de bedoeling dat ook de 45 andere vestigingen van Ixina op deze manier te bezoeken zijn.

 

Eind 2011 lanceerde Ixina ook al als eerste een technologie in zijn winkels, waarbij klanten via een 3D-bril hun droomkeuken in 3D konden beleven en erin konden rondwandelen. Ixina is in België de marktleider op vlak van keukens, met een omzet 105 miljoen euro en 46 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Lees het nieuwe RetailDetail Magazine online

13/12/2017

Ja, er staat bekend volk op de cover van de decembereditie van RetailDetail Magazine, naar aanleiding van onze boeklancering. Maar blader vooral verder, want dit nummer staat ook boordevol boeiende interviews met grote namen uit de retailwereld.  

Colruyt Group: omzet stijgt, winst daalt

12/12/2017

De toegenomen promotiedruk op de Belgische foodretailmarkt weegt op de resultaten van Colruyt Group, zo blijkt uit de halfjaarcijfers. Met de concurrentiepositie van de retailer is niets mis, maar de marges krimpen.

De toekomst van het winkelen: waar iedereen retailer is

12/12/2017

Waarom gingen Mexx en vele anderen ten onder, wat bezielt Amazon en kunnen kleine handelaars morgen nog overleven? RetailDetails eigen Jorg Snoeck en Pauline Neerman leggen het uit in hun eerste boek The Future of Shopping: Waar iedereen retailer is.

Nieuwe CEO moet Fiets! volgende fase inleiden

12/12/2017

Fietsenketen Fiets! heeft een nieuwe CEO, die de keten terug op het juiste spoor moet zetten na een moeilijk jaar waarin oprichter Hendrik Winkelmans meer naar de achtergrond verdween.

De pioniersrol van merchandisingketen Shop For Geek

11/12/2017

Een mok van Game of Thrones, een paraplu van Harry Potter, een T-shirt van Assassin’s Creed? Die vind je bij Shop For Geek, de eerste Belgische winkelketen voor merchandisingartikelen. De franchiseformule opende al tien winkels en heeft ambitie. 

Stockpots heeft al meer dan 100 opslagplaatsen in de aanbieding

11/12/2017

Enkele maanden na de lancering hebben al meer dan 100 warenhuizen zich aangesloten bij Stockspots, het online platform waar bedrijven op een eenvoudige manier tijdelijk ruimte kunnen huren.

Back to top