Kom jij meebouwen aan het RetailDetail groeiverhaal?

RetailDetail

RetailDetail groeit en is op zoek naar enthousiaste collega’s in marketing, administratie, projectmanagement en retailfuncties. We verzekeren je een gevarieerde job met flink wat verantwoordelijkheid in een opwindende omgeving.

 

Volop kansen

Werken bij RetailDetail, dat is werken in een boeiende sector die voor enorm ingrijpende veranderingen staat. Als leidende b2b-retailcommunity in de Benelux houden we retailprofessionals up-to-date met online en offline publicaties, evenementen en congressen, RetailHunt inspiratiereizen en het unieke co-creatieplatform RetailHub, waar retailers en hun leveranciers de toekomst van het winkelen kunnen ervaren. Onze kantoren en ons belevingscentrum bevinden zich op een unieke locatie: Shopping Stadsfeestzaal, pal in het winkelhart van Antwerpen.

 

Ons kleine maar fijne team heeft nood aan versterking op verschillende posities. We zoeken sympathieke mensen (m/v/x) die mee hun schouders willen zetten onder ons groeiend project. Attitude en inzet vinden we belangrijker dan ervaring of diploma’s. We zijn doeners, in een informele bedrijfscultuur met korte beslissingslijnen. Wie goesting heeft om verantwoordelijkheid op te nemen, krijgt bij ons volop kansen. Hieronder zie je welke profielen we zoeken.

 

Officemanager

Administratie, saai? Nee hoor. Als aanspreekpunt voor collega’s en externe partners ben je de spil van de organisatie. Je doet dus wel wat meer dan de telefoon opnemen, de agenda’s beheren en facturen uitsturen. De opvolging van de boekhouding én van onze veelheid aan projecten is bij jou in goede handen. Never a dull moment, dat is beloofd.

 

Eventmanager

De RetailHub is een zoemende bijenkorf waar elke dag wat te beleven valt: we organiseren rondleidingen, workshops, vergaderingen, reizen en congressen en we stellen onze accommodatie ook ter beschikking van externe organisaties. Dat vergt een nauwgezette voorbereiding, een strikte budgetplanning, een vlekkeloze opvolging. Echt iets voor iemand die affiniteit heeft met hospitality in de brede zin, denken we. Bezorg jij onze partners en bezoekers een warm welkom?

 

Marketingmedewerker

We zullen het maar toegeven: we vertellen veel verhalen over de retailsector, maar worstelen nog te vaak met het in de markt zetten van onze eigen activiteiten. Frisse ideeën gevraagd, dus. We hebben nood aan een communicatieplan met impact! Voel je je thuis op de sociale media, heb je wat grafische skills, kan je uit de voeten met databases en nieuwsbrieven, heb je noties van growth hacking? Dan ga je je bij RetailDetail zeker kunnen uitleven.

 

Projectmanager

RetailHub is een co-creatieplatform: we werken er in partnerschap met een heleboel externe bedrijven, van kleine start-ups over volwassen KMO’s tot grote multinationals. Samen hebben we een ambitieus project op poten gezet: Foster, een ‘levend retaillaboratorium’ dat nieuwe winkelconcepten ontwikkelt en opent op uiteenlopende locaties in de Antwerpse binnenstad. Op al die locaties brengen we ook het shoppergedrag in kaart: meten om te weten. Een super uitdagend project voor een manager die niet bang is van organiseren, superviseren en communiceren. Je geeft mee vorm aan de toekomst van het winkelen!

 

Winkelmedewerkers

In de vernieuwende winkelconcepten die we nu in Antwerpen opzetten, gaan we tot nader order (nog) geen robots tewerk stellen, wel mensen van vlees en bloed, toonbeelden van klantvriendelijkheid. De shop draaiende houden, klanten ontvangen maar ook geïnteresseerde (vak)bezoekers uitleg geven over de innovaties die we hier uittesten: het hoort er allemaal bij.

 

Jobstudenten

We kunnen geregeld helpende handen gebruiken voor al deze events en projecten. Weet je van aanpakken? Grijp dan je kans om een eerste werkervaring op te doen bij een jong bedrijf met een superinteressant netwerk.

 

Waarom solliciteren?

Je hebt het al begrepen: bij RetailDetail en RetailHub krijg je kansen om mee te werken aan de toekomst van de retailsector. Een enorm boeiende industrie die bovendien één van de grootste privéwerkgevers is in onze economie.

 

Je beleeft de meest verbazende innovaties vanop de eerste rij en je leert van de beste experts: in geen tijd ben je er zelf één.

 

Je maakt deel uit van een levendige community, je legt contacten met CEO’s en managers van toonaangevende bedrijven uit de sector.

 

Je vervoegt een enthousiast en divers team dat een leuke mix is van ervaren rotten en jong geweld. Goed om weten: er mag hier ook gelachen worden.

 

En ja, uiteraard onderhandel je een competitieve verloning en een flexibel taken- en urenpakket.

 

Iets voor jou?

Stuur als de bliksem je motivatie, CV en/of LinkedIn profiel naar info@retaildetail.be