Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year" | RetailDetail

Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year"

Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year"

STIMA, de vroegere Stichting Marketing, heeft de shortlist bekendgemaakt voor de verkiezing van de "Marketer of the Year" 2013. Onder de acht kandidaten zijn er liefst vijf uit de retail- en de voedingswereld.

Klinkende namen

Op retailvlak gaat de strijd tussen Lucia Soetens (Côte d'Or en Milka), Geert Van Aelst (Tiense Suiker), Alexandre Centner (kledingmerk Cameleon), Catherine Willemart (chocoladespecialist Godiva) en Joachim Rubin (vice-president marketing van Delhaize België). De andere genomineerden zijn David Tornel (Ethias Insurance), Peter Claes (VRT) en Stefaan Vermeiren (Rabobank.be).

 

Op 13 november maakt STIMA de winnaars bekend en weten we wie de opvolger wordt van Dirk Oosterlinck (bpost).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top