Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year"

Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year"

STIMA, de vroegere Stichting Marketing, heeft de shortlist bekendgemaakt voor de verkiezing van de "Marketer of the Year" 2013. Onder de acht kandidaten zijn er liefst vijf uit de retail- en de voedingswereld.

Klinkende namen

Op retailvlak gaat de strijd tussen Lucia Soetens (Côte d'Or en Milka), Geert Van Aelst (Tiense Suiker), Alexandre Centner (kledingmerk Cameleon), Catherine Willemart (chocoladespecialist Godiva) en Joachim Rubin (vice-president marketing van Delhaize België). De andere genomineerden zijn David Tornel (Ethias Insurance), Peter Claes (VRT) en Stefaan Vermeiren (Rabobank.be).

 

Op 13 november maakt STIMA de winnaars bekend en weten we wie de opvolger wordt van Dirk Oosterlinck (bpost).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Mark Thomson (Zebra): "De tools voor de toekomst zijn al voorhanden"

17/11/2017

Volgens Mark Thomson, Director of Retail Industry Solutions bij Zebra, verandert de retail in de nabije toekomst ingrijpender dan in de voorbije vijftig jaar bij elkaar opgeteld.

Qrf Beste Winkelketen van België en Qrf Webshop Awards: spanning stijgt!

16/11/2017

Op donderdag 23 november is het zover: op die avond worden de winnaars van de ‘Qrf Beste Winkelketen van België’ en ‘Qrf Webshop Awards’ bekendgemaakt tijdens de RetailDetail Night. 

Omzet 100 grootste webshops in België stijgt 13,5%

16/11/2017

De omzet van de top 100 webshops in België is van 3,7 miljard euro toegenomen naar 4,2 miljard euro, een stijging met 13,5%. Vooral voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen gaan vlotter over de digitale toonbank.

Supermarkten aan de ketting in regio Turnhout

16/11/2017

Grootwarenhuizen kunnen niet langer uitbreiden of nieuwe filialen openen in de stadsregio Turnhout. De maatregel moet de lokale handel in Turnhout, Vosselaar, Beerse en Oud-Turnhout een duwtje in de rug geven.

Topman Horeca Vlaanderen nieuwe baas Unizo

16/11/2017

Als de raad van bestuur van Unizo op 7 december het licht op groen zet, wordt Danny Van Assche de opvolger van Karel Van Eetvelt als topman bij ondernemersorganisatie. Voor de 45-jarige Van Assche zou dat een terugkeer naar de roots zijn.

Barbie wijst G.I. Joe & Co (voorlopig?) af

16/11/2017

Speelgoedreus Mattel zou het overnamebod door concurrent Hasbro hebben afgewezen, schrijft persbureau Reuters op basis van bronnen dicht bij het dossier. Welke gevolgen dat heeft, is vooralsnog onduidelijk.

Back to top