Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year" | RetailDetail

Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year"

Retail en voeding sterk vertegenwoordigd op shortlist "Marketer of the Year"

STIMA, de vroegere Stichting Marketing, heeft de shortlist bekendgemaakt voor de verkiezing van de "Marketer of the Year" 2013. Onder de acht kandidaten zijn er liefst vijf uit de retail- en de voedingswereld.

Klinkende namen

Op retailvlak gaat de strijd tussen Lucia Soetens (Côte d'Or en Milka), Geert Van Aelst (Tiense Suiker), Alexandre Centner (kledingmerk Cameleon), Catherine Willemart (chocoladespecialist Godiva) en Joachim Rubin (vice-president marketing van Delhaize België). De andere genomineerden zijn David Tornel (Ethias Insurance), Peter Claes (VRT) en Stefaan Vermeiren (Rabobank.be).

 

Op 13 november maakt STIMA de winnaars bekend en weten we wie de opvolger wordt van Dirk Oosterlinck (bpost).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.

Alibaba-topman en premier Michel bespreken investering in Luik

04/07/2018

Jack Ma, oprichter en voorzitter van de Chinese internetreus Alibaba, heeft een mogelijke investering in Luik besproken met premier Charles Michel. Na afloop was Ma vaag, Michel legt de bal bij het bedrijf.