RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT | RetailDetail

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

Vandaag twee weken voor datum, is het RetailDetail Omnichannel Congres al helemaal volzet. Deze eerste editie van het evenement laat op 6 februari tal van Belgische topretailers en experten aan het woord over de praktijk van omnichannel. Voor wie zijn kans heeft gemist: 2015 belooft alvast een volgende editie!

Volgend jaar uitbreiding

“Geen woorden maar daden: hoe breng je omnichannel in de praktijk?” is de centrale vraag op 6 februari in The Retail House in Antwerpen, waar toonaangevende retailers als FNG Group, Decathlon, Standaard Boekhandel en ZEB hun visie op zullen geven. Het blijkt een prangende vraag, aangezien twee weken op voorhand het congres al helemaal uitverkocht is.

 

“Het is een ongelooflijk en onverwacht groot succes”, zegt RetailDetail-oprichter Jorg Snoeck. “De zaal zal tot de nok vol zitten, er kan helaas echt niemand meer bij. Omdat dit de eerste editie is, hebben we het kleinschalig aangepakt, maar voor wie er nu niet meer bij kan zijn: we hebben jullie wensen goed begrepen en volgend jaar komt er zeker uitbreiding.”

 

Voor wie nu al meer over de toekomst van de retail wil horen, is er dit voorjaar ook nog het derde RetailDetail Congres dat dit jaar helemaal in het teken van “The future of retail” staat met sprekers als Gunther Pauli (The Blue Economy), Piers Fawkes (PFSK) en Daniel Ropers (Bol.com). Ook is er specifiek voor de moderetailers het tweede Belgian Fashion Congress op 12 juni, en eerst nog het Retail Real Estate Congress op 20 maart.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Colruyt Group zet nieuwe stap op de tweedehandsmarkt

20/04/2018

Colruyt wil met internetplatform NewStory de tweedehandsmarkt voor babyspullen verder veroveren. Het nieuwe platform bouwt verder op het twee jaar oude Dreambaby Tweedehands, een webshop met twee inzamel- en afhaalpunten voor tweedehands babyspullen. 

Thierry Moubax (bpost): "Wie de boot niet wil missen, moet snel schakelen."

20/04/2018

Nog een grote naam voor het RetailDetail Congress van 26 april: bpost-marketingtopman Thierry Moubax zal er zijn visie geven over hoe marketing en handel in het algemeen ingrijpend zullen veranderen door de 'boom' in e-commerce.

The Future Of Shopping is Managementboek van het Jaar

20/04/2018

Met grote trots mag RetailDetail aankondigen dat de titel Managementboek van het jaar 2018 gaat naar het boek The Future Of Shopping: Waar iedereen retailer is van Pauline Neerman en Jorg Snoeck.

Amazon telt al 100 miljoen Prime-abonnees

19/04/2018

E-commercegigant Amazon heeft de kaap van de honderd miljoen Prime-abonnees overschreden. En dat is maar een van de vele mijlpalen waarover CEO Jeff Bezos het heeft in zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders.

Tien tips om de digitale retailreuzen te verslaan

19/04/2018

“Verkoop wat mensen willen, niet wat je hebt.” Zo luidt het bondige advies van Myrna Moorthamer en Arjan Leest (Retail Rebels) aan retailers die de digitale revolutie willen overleven.

Distributeurs en transporteurs eisen schonere vrachtwagens

19/04/2018

35 bedrijven, waaronder Colruyt, Carrefour en Ikea, vragen dat Europa de constructeurs van vrachtwagens verplicht de uitstoot tegen 2025 met een vierde terug te dringen. “Totaal onrealistisch”, reageert de spreekbuis van de constructeurs.