RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT | RetailDetail

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

Vandaag twee weken voor datum, is het RetailDetail Omnichannel Congres al helemaal volzet. Deze eerste editie van het evenement laat op 6 februari tal van Belgische topretailers en experten aan het woord over de praktijk van omnichannel. Voor wie zijn kans heeft gemist: 2015 belooft alvast een volgende editie!

Volgend jaar uitbreiding

“Geen woorden maar daden: hoe breng je omnichannel in de praktijk?” is de centrale vraag op 6 februari in The Retail House in Antwerpen, waar toonaangevende retailers als FNG Group, Decathlon, Standaard Boekhandel en ZEB hun visie op zullen geven. Het blijkt een prangende vraag, aangezien twee weken op voorhand het congres al helemaal uitverkocht is.

 

“Het is een ongelooflijk en onverwacht groot succes”, zegt RetailDetail-oprichter Jorg Snoeck. “De zaal zal tot de nok vol zitten, er kan helaas echt niemand meer bij. Omdat dit de eerste editie is, hebben we het kleinschalig aangepakt, maar voor wie er nu niet meer bij kan zijn: we hebben jullie wensen goed begrepen en volgend jaar komt er zeker uitbreiding.”

 

Voor wie nu al meer over de toekomst van de retail wil horen, is er dit voorjaar ook nog het derde RetailDetail Congres dat dit jaar helemaal in het teken van “The future of retail” staat met sprekers als Gunther Pauli (The Blue Economy), Piers Fawkes (PFSK) en Daniel Ropers (Bol.com). Ook is er specifiek voor de moderetailers het tweede Belgian Fashion Congress op 12 juni, en eerst nog het Retail Real Estate Congress op 20 maart.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Omnichannel in retail: Hoe maak je de marketingafdeling echt omnichannel?

15/02/2018

De transitie naar een omnichannelorganisatie is cruciaal én dringend in de retailsector, ziet Peter Desmyttere, oprichter en CEO van Husky Marketing Planner: “In retail werken organisaties nog vaak in silo’s.” Hij geeft een concreet stappenplan op het Omnichannel Congress.

Amazon rekruteert 2.000 medewerkers in Frankrijk

15/02/2018

Het Franse filiaal van het Amerikaanse internetwarenhuis Amazon is op zoek naar 2.000 medewerkers om de sterke groei te kunnen bijbenen. Amazon.fr is niet alleen bij onze zuiderburen, maar ook in ons land de populairste webshop.

Gino Van Ossel: “Omnichannel kan wél rendabel zijn”

15/02/2018

Omnichannel is nog geen verworvenheid in retail: veel ketens blijven vasthangen aan hun fysieke winkelnetwerk en hebben niet de volledige klantreis in kaart. Toch zijn er ook inspirerende voorbeelden.

Prima jaar voor Decathlon dankzij sterke expansie

15/02/2018

In 2016 rondde Decathlon voor  het eerst de kaap van de 10 miljard euro omzet. Vorig jaar werd ook de grens van 11 miljard gesloopt, met dank aan een sterke internationale expansie.

Generatiewissel bij BIC op moeilijk moment

15/02/2018

Wissel aan de top bij Bic, de Franse specialist van wegwerpartikelen: huidig CEO Bruno Bich geeft de touwtjes in handen van zijn 39-jarige zoon Gonzalve. Die staat voor de moeilijke opdracht om de winstdaling een halt toe te roepen.

“Boycot selfscankassa’s” roepen Carrefour-vakbonden op

15/02/2018

Medewerkers van Carrefour hebben opgeroepen om selfscankassa’s te boycotten, uit protest tegen de geplande ontslagen bij de keten. Het blijft echter niet bij woorden: actievoerders hebben de selfscankassa’s in de hypermarkt in Bergen gesaboteerd.

Back to top