RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT | RetailDetail

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

Vandaag twee weken voor datum, is het RetailDetail Omnichannel Congres al helemaal volzet. Deze eerste editie van het evenement laat op 6 februari tal van Belgische topretailers en experten aan het woord over de praktijk van omnichannel. Voor wie zijn kans heeft gemist: 2015 belooft alvast een volgende editie!

Volgend jaar uitbreiding

“Geen woorden maar daden: hoe breng je omnichannel in de praktijk?” is de centrale vraag op 6 februari in The Retail House in Antwerpen, waar toonaangevende retailers als FNG Group, Decathlon, Standaard Boekhandel en ZEB hun visie op zullen geven. Het blijkt een prangende vraag, aangezien twee weken op voorhand het congres al helemaal uitverkocht is.

 

“Het is een ongelooflijk en onverwacht groot succes”, zegt RetailDetail-oprichter Jorg Snoeck. “De zaal zal tot de nok vol zitten, er kan helaas echt niemand meer bij. Omdat dit de eerste editie is, hebben we het kleinschalig aangepakt, maar voor wie er nu niet meer bij kan zijn: we hebben jullie wensen goed begrepen en volgend jaar komt er zeker uitbreiding.”

 

Voor wie nu al meer over de toekomst van de retail wil horen, is er dit voorjaar ook nog het derde RetailDetail Congres dat dit jaar helemaal in het teken van “The future of retail” staat met sprekers als Gunther Pauli (The Blue Economy), Piers Fawkes (PFSK) en Daniel Ropers (Bol.com). Ook is er specifiek voor de moderetailers het tweede Belgian Fashion Congress op 12 juni, en eerst nog het Retail Real Estate Congress op 20 maart.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.