RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

RetailDetail Omnichannel Congres SOLD OUT

Vandaag twee weken voor datum, is het RetailDetail Omnichannel Congres al helemaal volzet. Deze eerste editie van het evenement laat op 6 februari tal van Belgische topretailers en experten aan het woord over de praktijk van omnichannel. Voor wie zijn kans heeft gemist: 2015 belooft alvast een volgende editie!

Volgend jaar uitbreiding

“Geen woorden maar daden: hoe breng je omnichannel in de praktijk?” is de centrale vraag op 6 februari in The Retail House in Antwerpen, waar toonaangevende retailers als FNG Group, Decathlon, Standaard Boekhandel en ZEB hun visie op zullen geven. Het blijkt een prangende vraag, aangezien twee weken op voorhand het congres al helemaal uitverkocht is.

 

“Het is een ongelooflijk en onverwacht groot succes”, zegt RetailDetail-oprichter Jorg Snoeck. “De zaal zal tot de nok vol zitten, er kan helaas echt niemand meer bij. Omdat dit de eerste editie is, hebben we het kleinschalig aangepakt, maar voor wie er nu niet meer bij kan zijn: we hebben jullie wensen goed begrepen en volgend jaar komt er zeker uitbreiding.”

 

Voor wie nu al meer over de toekomst van de retail wil horen, is er dit voorjaar ook nog het derde RetailDetail Congres dat dit jaar helemaal in het teken van “The future of retail” staat met sprekers als Gunther Pauli (The Blue Economy), Piers Fawkes (PFSK) en Daniel Ropers (Bol.com). Ook is er specifiek voor de moderetailers het tweede Belgian Fashion Congress op 12 juni, en eerst nog het Retail Real Estate Congress op 20 maart.

Tags: