Retailhunt Antwerpen: Eyeopeners van eigen bodem

Foto: b-hide the scene / Shutterstock.com

Creativiteit en innovatie zijn de sleutels tot succes in retail vandaag. Ook op eigen bodem is bruisende vernieuwing te vinden: RetailDetail selecteerde de meest inspirerende Antwerpse winkelconcepten voor u.

 

"Uitgebreid en diepgaand"

Het is lang niet allemaal faillissementen en leegstand wat de klok slaat: de Belgische winkelstraten laten ook nog een heel ander beeld zien. Zo is Antwerpen een bruisend retaillaboratorium voor zowel grote internationale ketens als startups. De retailhunt Antwerpen van RetailDetail neemt je mee langs de meest inspirerende hotspots.

 

Gedurende een halve dag laat RetailDetail professionals uit allerhande sectoren proeven van de nieuwste trends en de meest bruisende innovaties in het retaillandschap. Van retailers over dienstverleners tot steden en gemeenten, deelnemers noemen de rondleidingen boeiend en voorzien van uitgebreid en diepgaand commentaar. 

 

Enkele impressies van deelnemers:

  • “Goed voorbereid en uitgewerkt. Leuk en inspirerend dat er door de maaltijd en wandeling ook tijd was voor netwerking.”
  • “Aangezien de groep bestond uit een mengelmoes van zelfstandigen was de selectie van de zaken zeer goed overdacht. Men had niet het gevoel alleen maar bij ketens binnen te lopen.”
  • “Boeiende toer door Antwerpen, die had gerust nog langer mogen duren voor mij.”
  • “Geslaagd, ik heb toch een tiental nota’s genomen van zaken die ik zeker zal meenemen voor de vernieuwing.”
  • “De gids kon, naar mijn mening, een hele boeiende uitleg geven. Ik heb met veel plezier geluisterd naar zijn verhalen.”
  • “In geuren en kleuren heb ik het verteld aan ons team, dat op zijn beurt ook weer enthousiast werd.”

 

Winterinspiratie

De rondleidingen doorheen Antwerpen duren drie uur, worden samengesteld op maat van het bedrijf en kunnen gecombineerd worden met een inspiratietour doorheen retailhub, het 'experience center' van RetailDetail met 1250 m² aan innovatieve technologie. 

 

Ontdek een mix van concepten in de mode, voeding, horeca, design, wonen en reizen. Het is ook mogelijk de tour te integreren in een volledig dagprogramma vol inspiratie en inzichten, met workshops, catering, presentaties en meer. 

 

Boek nu en geniet van de exclusieve winteractie: volg een retailhunt Antwerpen in november of december en krijg bij vermelding van de code WINTERINSPIRATION18 20% korting op een rondleiding voor groepen tot 20 personen. Contacteer ons voor meer info via info@retaildetail.be