Sanering Brusselse site Just under the Sky gestart

Sanering Brusselse site Just under the Sky gestart
Projectontwikkelaar Equilis is van start gegaan met de sanering van het 4 hectare grote terrein waar het nieuwe handels- en vrijetijdscomplex Just Under The Sky moet verrijzen. Zonder tegenspoed zijn de werkzaamheden eind 2015 achter de rug.

Bouw Just Under the Sky start als eerste

"Nu alle officiële toelatingen (milieuvergunning, stedenbouwkundige en socio-economische vergunningen ...) bij de bevoegde autoriteiten werden verkregen, kunnen de bouwwerken voor Just Under The Sky starten", meldt Equilis.

 

Just Under The Sky moet uitgroeien tot een heuse nieuwe Brusselse wijk rond een modernistisch ogend complex met handelszaken en ontspanningsmogelijkheden, op de rechteroever van het kanaal van Willebroek, op een boogscheut van de Van Praetbrug.

 

Als alles volgens plan verloopt, zal Just under the Sky daarmee het eerste van de drie geplande grote shoppingcentrra in en rond Brussel zijn dat de deuren opent. Concurrent Uplace in Machelen mikt immers op de start van haar bouw in de loop van 2014. Voor het project Neo op de Heizel is nog geen concrete datum bekend.

Tags: