Sanering Brusselse site Just under the Sky gestart | RetailDetail

Sanering Brusselse site Just under the Sky gestart

Sanering Brusselse site Just under the Sky gestart
Projectontwikkelaar Equilis is van start gegaan met de sanering van het 4 hectare grote terrein waar het nieuwe handels- en vrijetijdscomplex Just Under The Sky moet verrijzen. Zonder tegenspoed zijn de werkzaamheden eind 2015 achter de rug.

Bouw Just Under the Sky start als eerste

"Nu alle officiële toelatingen (milieuvergunning, stedenbouwkundige en socio-economische vergunningen ...) bij de bevoegde autoriteiten werden verkregen, kunnen de bouwwerken voor Just Under The Sky starten", meldt Equilis.

 

Just Under The Sky moet uitgroeien tot een heuse nieuwe Brusselse wijk rond een modernistisch ogend complex met handelszaken en ontspanningsmogelijkheden, op de rechteroever van het kanaal van Willebroek, op een boogscheut van de Van Praetbrug.

 

Als alles volgens plan verloopt, zal Just under the Sky daarmee het eerste van de drie geplande grote shoppingcentrra in en rond Brussel zijn dat de deuren opent. Concurrent Uplace in Machelen mikt immers op de start van haar bouw in de loop van 2014. Voor het project Neo op de Heizel is nog geen concrete datum bekend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Speelgoedketen La Grande Récré geeft België op

20/06/2018

De Franse retailer La Grande Récré ondervindt zware financiële problemen en wil zich concentreren op de thuismarkt. De Belgische tak legt volgende maandag de boeken neer: 16 winkels sluiten, 95 jobs gaan verloren.

Naar efficiënte en gelukkige retailmedewerkers

19/06/2018

In België worden de kosten van arbeidsongeschiktheid door burn-out geschat op 7,96 miljard euro. Retailers ontsnappen er niet aan. Ondernemers Fabian Jeanmart en Hendrik Deroo van Clarity Upgrades zien heil in nieuwe managementmodellen.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Acht inzichten die we onthouden van het Trade & Shopper Marketing Congress

14/06/2018

Niks dan enthousiaste reacties noteerden we op het Trade & Shopper Marketing Congress van RetailDetail en LD&Co. De grote bereidheid van sprekers en deelnemers om onderling inzichten uit te wisselen was opmerkelijk. Wat we onthielden?