Victus Participations neemt Perfect Plant Deal over

Perfect Plant Deal

Victus Participations, het investeringsfonds gespecialiseerd in de food & agri sector, investeert in Perfect Plant Deal. Samen met de oprichters en het management wil het fonds de verdere snelle expansie van de e-tailer mogelijk maken.

 

2 miljoen planten per jaar

Perfect Plant Deal is een online aanbieder van bomen en planten gevestigd te Bleiswijk. Het bedrijf biedt fulfilment en dropshipment oplossingen voor andere partijen en werkt samen met een breed netwerk van kwekers. Elke dag vertrekken meer dan 10.000 pakketjes naar consumenten in 14 Europese landen. Het bedrijf verhandelt op jaarbasis ruim 2 miljoen verse planten.

 

“De online verkoop van planten groeit snel en Perfect Plant Deal bewijst voortdurend goed ingericht te zijn om deze groei in te vullen als Europese specialist in de complexe e-fulfilment van planten. Victus zal, in samenwerking met de oprichters en management, Perfect Plant Dealondersteunen om ook in de toekomst een snelle groei mogelijk te maken”, zegt Guus Overdijkink van Victus Participations. Voor de in 2017 opgerichte investeringsmaatschappij is het de zevende participatie.