Albert Heijn neemt AD Delhaize van Maaseik over

Albert Heijn neemt AD Delhaize van Maaseik over

(update) Albert Heijn opent dit najaar een nieuwe supermarkt in Maaseik. Het wordt meteen de derde in de provincie Limburg, na Genk en Sint-Truiden. Pittig detail: de nieuwe Albert Heijn neemt zijn intrek in een (voormalige) AD Delhaize.

Op zoek naar 30 medewerkers

Het is officieel bevestigd: dit najaar komt er een Albert Heijn in Maaseik, en wel in het pand waar tot nog toe een AD Delhaize gevestigd is. "Het is omwille van de leeftijd van de bestuurders dat de familiezaak garco gezocht heeft naar een bevestiging van de exploitatie voor de toekomst. Wij hebben deze bij Albert Heijn gevonden", laat zaakvoerder Willem Corstjens weten.

 

De Nederlandse keten neemt meteen ook een deel van het personeel van de AD Delhaize over en zoekt nog een dertigtal nieuwe medewerkers. Het gaat om uiteenlopende functies, zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten voor zowel deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan vanaf nu van start, laat de groep weten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top