Zevende Metro Cash & Carry kleinste van het land | RetailDetail

Zevende Metro Cash & Carry kleinste van het land

Zevende Metro Cash & Carry kleinste van het land

Retailgigant Metro opent morgen zijn zevende Cash & Carry in ons land. De nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver (bij Mechelen) richt zich tot horecaprofessionals en handelaars uit de regio van Mechelen tot Lier.

35 nieuwe jobs

Amper zeven maanden na de start van de bouwwerkzaamheden krijgt nu ook Mechelen zijn eigen Metro Cash & Carry. Na Hasselt, Wevelgem, Antwerpen, Brussel, Luik en Evergem (Gent) is de vestiging in Sint-Katelijne-Waver meteen de zevende in ons land.

 

De nieuwe vestiging van 5.000 m² is ingeplant langs de Mechelsesteenweg, op een terrein van 15.000 m². Met een verkoopoppervlakte van 4.000 m² is dit meteen de kleinste Metro Cash & Carry van ons land. De winkel is goed voor zo'n 35 nieuwe banen.

 

De vestiging is gelegen vlakbij de Mechelse Veilingen, en maakt van verse groenten en fruit dan ook zijn grootste speerpunt. Ook de ruime openingsuren en de ligging bij het Mechelse stadscentrum en de ring rond de Romboutsstad moeten horecaprofessionals aantrekken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon wil nog zes kassaloze winkels openen

23/02/2018

Er komen na de opening van de eerste Amazon Go-winkel vorige maand nog minstens zes van de hoogtechnologische en kassaloze winkels gemakswinkels bij. Onder meer Los Angeles en Seattle krijgen nieuwe Amazon Go-winkels.

Belgische CEO Le Pain Quotidien verlaat bedrijf

23/02/2018

Vincent Herbert heeft na 17 jaar besloten om zijn functie als CEO van Le Pain Quotidien neer te leggen. Hij wordt opgevolgd door Jerry Gamez, die flink wat ervaring heeft bij fastfoodketen Burger King en Walmart.

Filet Pur: Uw portie speculatieve onzin

23/02/2018

Here we go again: foodretail is in essentie slechts een loopgravenoorlog. Maar wie haalt de consument uit z’n winterdepressie? Hier ligt een ondankbare taak voor het wekelijkse nieuwsoverzicht van RetailDetail Food!

Ontdek de smaak van morgen op Tavola 2018: 11-12-13 maart 2018 in Kortrijk Xpo

23/02/2018

(publireportage) Delicatessen & hoge kwaliteit maken van Tavola een topevent voor de foodretail,  met 450 marktleiders én ambachtelijke fabrikanten, en veel nieuwigheden. We stellen u graag de winnaars van de Gouden Tavola voor.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Back to top