Zevende Metro Cash & Carry kleinste van het land

Zevende Metro Cash & Carry kleinste van het land

Retailgigant Metro opent morgen zijn zevende Cash & Carry in ons land. De nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver (bij Mechelen) richt zich tot horecaprofessionals en handelaars uit de regio van Mechelen tot Lier.

35 nieuwe jobs

Amper zeven maanden na de start van de bouwwerkzaamheden krijgt nu ook Mechelen zijn eigen Metro Cash & Carry. Na Hasselt, Wevelgem, Antwerpen, Brussel, Luik en Evergem (Gent) is de vestiging in Sint-Katelijne-Waver meteen de zevende in ons land.

 

De nieuwe vestiging van 5.000 m² is ingeplant langs de Mechelsesteenweg, op een terrein van 15.000 m². Met een verkoopoppervlakte van 4.000 m² is dit meteen de kleinste Metro Cash & Carry van ons land. De winkel is goed voor zo'n 35 nieuwe banen.

 

De vestiging is gelegen vlakbij de Mechelse Veilingen, en maakt van verse groenten en fruit dan ook zijn grootste speerpunt. Ook de ruime openingsuren en de ligging bij het Mechelse stadscentrum en de ring rond de Romboutsstad moeten horecaprofessionals aantrekken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dr. Oetker stort zich op Belgische industriële bakkerij

11/12/2017

De Duitse Oetker Gruppe, bij ons vooral bekend van de diepvriespizza’s van Dr. Oekter, heeft de Belgische industriële bakkerij Diversi Foods overgenomen. Dat is een grote leverancier van diepvriesbrood aan Belgische en Nederlandse supermarktketens.

Ahold en Delhaize nu ook in de Verenigde Staten één

08/12/2017

De eenmaking van Ahold en Delhaize gaat verder: in januari worden ook Ahold USA en Delhaize America samengevoegd. Zo wil het Belgisch-Nederlandse fusiebedrijf verder in de kosten snijden.

Machtsstrijd binnen familie Aldi Nord eindelijk ten einde

08/12/2017

De jarenlange machtsstrijd bij Aldi Nord, het deel van Aldi waarvan ook in België en Nederland winkels te vinden zijn, is ten einde gekomen na een uitspraak van de rechtbank. De invloed van de oprichtersfamilie wordt hierdoor beperkt.

Vakbonden Carrefour leven in angst voor transformatieplan

08/12/2017

Bij supermarktbedrijf Carrefour hebben ze de komende maanden en jaren heel wat werk voor de boeg om een herstructurering tot een goed einde te brengen. De vakbonden kijken ondertussen met een bang hart naar de toekomst.

Filet Pur: Een lege doos, vol gebakken lucht

08/12/2017

Dat de supermarkt niet meer is dan een vuilnisbak voor mislukkelingen, dat leerden we deze week, onder andere. De Sint bracht wel meer opwindend fmcg-nieuws, zoals blijkt uit dit vakkundig afgekruide nieuwsoverzicht van RetailDetail Food.

Vijf supermarkttrends voor 2018

08/12/2017

De internationale supermarktonderzoeksorganisatie IGD identificeert de vijf trends die de foodretailmarkt zullen bepalen in de komende twaalf maanden.

Back to top