Flamant opent pop-up in Hasselt

Flamant Brussel
Flamant

Interieurketen Flamant opent vandaag een pop-upwinkel in Hasselt om haar kerstdecoratie aan te bieden. De keten groeit snel dit najaar: ze opende onlangs haar vernieuwde Brusselse vestiging en binnenkort volgen Kortrijk en Namen.

 

Kerstshopping

In de nieuwe pop-upwinkel in Hasselt kunnen klanten drie maanden terecht voor kerstdecoratie. De winkel bevindt zich in het majestueuze pand op de hoek van de Havermarkt, waar vroeger tapijtenhandel Grutman gevestigd was. Vooralsnog heeft uitbater Patrick Menten geen plannen om een permanente vestiging te openen, al sluit hij ook niets uit: "Als de Limburgers enthousiast reageren, wie weet wat er dan mogelijk is", verklaart hij in Het Laatste Nieuws.

 

De interieurketen – die zich overigens hofleverancier mag noemen – heropende onlangs nog haar gerenoveerde winkel op de Grote Zavel in Brussel (zie foto’s). Ook het bekende label van Flamant was aan vernieuwing toe en werd vervangen door een moderner logo: "We hadden het gevoel dat onze look na al die tijd niet meer helemaal paste bij wie we geworden zijn", zei creatief directeur Alex Flamant. De winkel zelf heeft grotere ruimtes, een bar en er is aandacht voor in-store entertainment.