DSM Keukens trekt naar Sint-Martens-Latem

DSM Keukens

Keukenspecialist DSM Keukens ruilt z’n showroom bij het hoofdkantoor in Nevele in voor een meer toegankelijke ligging. De nieuwe toonzaal wordt ingericht volgens het vorig jaar gelanceerde totaalconcept.

 

Topligging met een goede zichtbaarheid

Op 30 januari opent DSM Keukens een gloednieuwe showroom van 1500 vierkante meter langs de Xavier de Cocklaan in Sint-Martens-Latem. De nieuwe showroom vervangt de huidige winkel bij het hoofdkantoor in Nevele, waar grote verbouwingen op stapel staan. “Door onze sterke groei de voorbije jaren werd onze hoofdzetel te krap. Uitbreiding is noodzakelijk: we plannen onder andere een opleidingscentrum voor onze monteurs en medewerkers,” zegt marketingdirecteur Sofie De Schepper. “Met onze verhuis naar Sint-Martens-Latem hebben we een topligging te pakken, met een grote zichtbaarheid. Hoewel niet alle bedrijven er op zondag open zijn, zal DSM Keukens dat wél doen.”
 

De nieuwe winkel wordt ingericht volgens het ‘DSM More’ totaalconcept dat in juni vorig jaar z’n primeur kreeg in Schoten. “We kregen positieve reacties van klanten en bezoekers. Daarom hebben we besloten om op hetzelfde elan verder te gaan. In totaal kunnen klanten in Sint-Martens-Latem een vijftigtal innovatieve keukens ontdekken die aanvoelen als een tweede woonkamer, in lijn met de nieuwste trends. We spelen ook in op aparte wensen zoals een buitenkeuken of meubilair in niet gangbare maten, zoals een dressing.”
 

De winkel heeft het nieuwe DSM logo op de gevel. “Naar aanleiding van onze honderdste verjaardag hebben we een rebranding doorgevoerd. Het nieuwe logo behoudt onze typische geel-blauwe kleuren en blijft dus goed herkenbaar. Maar het oogt moderner, met een strakker en actueler lettertype.” DSM heeft nu 15 showrooms in België. De recentste opening was in Gosselies, nabij Charleroi.