Nieuw totaalconcept voor DSM Keukens

DSM Keukens
DSM Keukens

In de nieuwste vestiging van DSM Keukens kunnen klanten ook terecht voor passend meubilair en verlichting. Het belevingsconcept ‘DSM More’ trekt de keukenstijl door naar andere leefruimtes en levert de blauwdruk voor alle nieuwe toonzalen van het bedrijf.

 

Inspiratiecorners

De nieuwe winkel opende maandag aan de Bredabaan in Schoten. "We starten in het nieuwe winkelconcept nog altijd vanuit de keuken als centraal punt, maar vanaf nu kan ook de klant die iets meer wenst, maar in dezelfde materialen of dezelfde stijl, dat ook bij DSM Keukens vinden. We hebben de winkel ingedeeld in zes inspiratiecorners, om een huiselijk gevoel te creëren en klanten te inspireren", zegt Sofie De Schepper, die samen met haar broer Tim als vierde generatie van het familiebedrijf nu mee het roer in handen neemt om een nieuwe koers te varen.

 

Concreet vinden shoppers in de 2000 m² grote toonzaal naast keukens ook passende salontafels, zetels, haarden of verlichting. Vandaag is de keuken immers een multifunctionele ruimte geworden, waar mensen naast koken en samen eten ook werken, tv-kijken of lezen bijvoorbeeld. Functies en ruimtes vloeien in huis in elkaar over, en de winkelopstelling weerspiegelt die woontrend.

 

DSM Schoten is de eerste toonzaal met dit concept, maar alle nieuwe vestigingen zullen vanaf nu met het DSM More concept worden uitgebreid. De nieuwe winkel aan de Bredabaan is de veertiende voor de keukenspecialist. Binnenkort opent het bedrijf nog een vestiging in Gosselies: dat wordt - na Namen - het tweede Waalse filiaal voor de keten.